Skocz do zawartości

Zdjęcie

Nowy monitor z tunerem TV

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
2 odpowiedzi w tym temacie

#1 Ziomek_heja

Ziomek_heja

Początkujący

• 42 postów

Napisano 13 12 2008 - 21:08

Czejść.

Ostatnio pomogliście w wyboże nowego komputera. Bardzo wam dziękuje komputer sprawuje się swietnie.
Dziś potrzebuje waszej pomocy w wyboże nowego monitora z tunerem TV i funkcją PIP.

Monitor będzie wykożystywany najczęściej do gier i oglądania filmów. Monitor musi mieć 20 może 22 cale lecz nie więcej bo większy nie zmiejści mi się na biurku.

Zastanawiałem się nad samsungiem T200HD lub T220HD łednie wyglądają mają duży kontrast dynamiczny lecz nie mają funkcji PIP (chyba że się myle) Z tej funkcji najczęściej bym kożystał.

Moja siostra ostatnio wymienila stary monitor na samsunga 2032MW Monitor ładny choć nie tak jak te co wcześniej wymieniłem. Kontrast mniejszy od powyszych. A i ten monitor posiada funkcje PIP.

Jeszcze znalazłem monitor ful wypas LG M2094D-PZ lub wersja 22 calowa M2294D-PZ Monitor ma ogromny kontrast dynamiczny i ładny wygląd. Niewiem jednak czy posiada funkcje PIP.

Prosze was o pomoc w wyboże pomiędzy tymi monitorami lub jakimiś innymi bo sam niewiem co wybrać.

Dziękuje za wselką pomoc.

• 0

#2 jackass

jackass

Staruszek Jack

• 8 823 postów

Napisano 13 12 2008 - 21:18

brałbym T220HD

• 0

#3 Ziomek_heja

Ziomek_heja

Początkujący

• 42 postów

Napisano 14 12 2008 - 12:07

No dobrze ale czy on posiada fukcje PIP.

A i czy nie lepsze jest to LG on ma kontrast dynamiczny 1:20000 a to jest 2 razy więcej niż ten samsung. Do tego ma dwa wejścia euro. Ale niewiem czy ma funkcje PIP jak wczesniej mówiłem bardzo ta funkcja by mi się pszydała np. gdy przeglądam internet mugłbym oglądać wtym samym momęcie telewizje.

Jeżeli zaden nie posiada funkcji PIP to wymieńcie najlepszy monitor o wielkości od 20 do 22 cali z tunerem TV i funkcją PIP. A puźniej zapytam się znajomego informatyka ktury wybrać. Prosze was o pomoc, bo ta funkcja naprawde będzie mi się przydawała.

• 0

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych