Mam mały dylemat dzisiaj dostałem następną ofertę zamiany xboxa360slim na o to tego notebooka asus pc r101 ramy 2GB dysk 250Gb Windows7 nie wiem tylko jak z prockiem . Mogę prosić o jakaś radę i to się w ogóle opłaca ? czy ten notebook nie jest dość awaryjny? i chodzi mi najbardziej o baterię jak długo wytrzymuję podczas pracy. Z tego co gość mi mówił to notebook jest jeszcze na gwarancji i jest mało używany. Dzięki za jakąkolwiek odpowiedź
Notebook asus pc r101 ?
Rozpoczęty przez
Qauke
, 27 03 2012 17:48
4 odpowiedzi w tym temacie
Napisano 27 03 2012 - 17:48
Witajcie 
Mam mały dylemat dzisiaj dostałem następną ofertę zamiany xboxa360slim na o to tego notebooka asus pc r101 ramy 2GB dysk 250Gb Windows7 nie wiem tylko jak z prockiem . Mogę prosić o jakaś radę i to się w ogóle opłaca ? czy ten notebook nie jest dość awaryjny? i chodzi mi najbardziej o baterię jak długo wytrzymuję podczas pracy. Z tego co gość mi mówił to notebook jest jeszcze na gwarancji i jest mało używany. Dzięki za jakąkolwiek odpowiedź
Napisano 27 03 2012 - 22:11
Czy się opłaca to już ty musisz zadecydować, nie znam realiów sprzedaży xboxa.Czy ten WIndows 7 jest oryginalny w laptopie? Sprzedają go z XP. Poza tym na 7 trochę jednak mało RAMu. Fajną matrycę baterię już bez rewelacji. Ogólnie to nie wiem na co ci takie małe cacko to tylko- skype, surfowanie w internecie, bo swobodne pisanie na klawiaturze na tym sobie nie wyobrażam.
Napisano 27 03 2012 - 22:42
xboxa można kupić już od 600-750zł ale nie rozumiem Twojego jednego zdania "Poza tym na 7 trochę jednak mało RAMu." więc chyba jesteś w błędzie bo u siebie mam 2gb ram i windows7 chodzi mi bez problemu. A wracając do notebooka to system niby jest oryginalny i służył bym on głównie do internetu , bo do grania to tylko można sobie pomarzyć
Co do klawiatury to się trochę przeraziłem jak ją zobaczyłem na zdjęciach, więc chyba raczej zrezygnuję z oferty tego Pana.
Napisano 27 03 2012 - 23:29
Ale to laptop w wersji minimalistycznej, i karta graficzna raczej dzieli się z pamięcią RAM. Malutkie są to laptopy, do pisania swobodnego to minimum 13.3 i to modele, gdzie klawiatura kończy się tam gdzie obudowa.
Napisano 27 03 2012 - 23:34
Doszedłem do wniosku ze jednak zrezygnuję z oferty tego Pana.. dzięki za zainteresowanie się tematem .
Temat do zamknięcia
Temat do zamknięcia
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych