Skocz do zawartości

Norberciu

OFFLINE Ostatnio: 05 04 2008 12:41
-----

Moje tematy

Ustawienia GA 965P DS3/S3

02 04 2008 - 23:09

Bardzo proszę o przesłanie mi prawidłowych ustawień biosu do tej płyty głównej. Wszystko chodzi mi powoli, tnie się. Np windows... logo przy ładowaniu(które jest baardzo długie pomimo pustego dysku i dzisiejszego pierwszego zainstalowania windowsa na nim) się zacina ! Instalując coś nie mam możliwości robienia niczego innego. Więc jeśli ktoś nie ma takich problemów a ma taką kartę bardzo proszę o pomoc ! O przesłanie mi prawidłowych ustawień ! Ja mam teraz default :)

Problemy z (czymś)

02 04 2008 - 20:26

Mam GeForce 8600 GT Super 1gb ram Goodrama Intel Pentium 4 HT i plytę główną GIGABYTE 965P-S3 ( Intel P965 Socket 775) i dysk 200gb Serial ATA 2 200gb Samsunga. Wymienilem dysk, ktory przyszedl mi wlasnie dzisiaj, plyta glowna i ramy byly zmieniane w wakacje. Mam bardzo poważny problem. Otóż... po pierwsze uruchamianie windowsa ! Zacina mi się ładowanie windowsa i logo firmy. Gdy juz po dlugim ladowaniu komputer się uruchomi to mozliwa jest na nim praca porownywalna do potrzeb dziecka 3 letniego. Każda gra niezaleznie jak duze ma wymagania tnie się niemiłosiernie. Gdy coś instaluję nie da się robić na komputerze nic innego ! Gdy ktos wchodzi na "dostepny" w gadu gadu przycina mi się nawet dźwięk. Prosze powiedzcie mi co powinienem zrobic w takiej sytuacji.