Witam Was bardzo serdecznie.Mam pewien problem a mianowicie chodzi mi o zawieszanir się programów np pracuje na komputerze jakis okres czasu wlaczam go i wylaczam i wszystko jest ok ale ten komp ma odbicia i nie wiem czym one sa spowodowane i kieruje do was pytanie i chcialbym uzyskac odpowiedz
OBJAWY Są NASTEPUJąCE
Chodzi komputer z odpalonym programem GG badz Tlen ewentualnie przegladarka FF i jest moment ze program zawiesza sie na dobre biore alt-ctr-del i nie pomaga zamkniecie dopiero po jakims czasie zamyka sie program badz trzeba resetowac kompa przy zacieiu programu nie moge wylaczyc komputera nie reaguje mi komputer na zamkniecie i jak klikam w dowolny program czy skrot na pulpicie nie reaguje nic tak jakby komputer zamarl nie dzieje sie to za kazdym razem ale dosc czesto i teraz nasuwa mi sie pytanie co o tym sadzicie co jest przyczyna tegoż czynu. aha zaznacze ejszcze wam jedna rzecz a mianowicie robilem formata system stawilem tydzien temu tylko jest problem pewien iż plytka isnatlacyjna jest chyba zawirusowana bo jak skanuje adware zaraz po isnatlacji windowsa z wyjeciem kabla od internetu oczywiscie to znajduje mi 16 robakow takze chyba cos jest nie tak ?? nowy system wgrywany i posiada juz robiaki chcialbym znac wasze odpowiedzi na to Tak trudne i denerwujace mnie pytanie gdyz nie moge sobie z tym poradzic dodam jeszcze jak skanuje Avastem orifessionalem to nie wykrywa wirusa Pozdrawiam serdecznie