- Forum komputerowe
- → Przeglądanie profilu: Posty: Natalia123
Statystyki
- Grupa: Użytkownik
- Całość postów: 9
- Odwiedzin: 1 003
- Tytuł: Obserwator
- Urodziny: Data urodzin nie została podana
-
Moje posty
W temacie: Acer aspire 3690 - laptop samoczynnie się wyłącza.
01 02 2008 - 20:31
Dokładnie chodzi o to, że pada :/
W temacie: Laptop wyłącza się
24 01 2008 - 23:06
super, dzięki za informacje, już na pewno nie tknę się niczego przy tym programie, bo mogłoby się to skończyć jeszcze gorzej (hmm z moimi zdolościami
) tak więc tylko do odczytu ...
W temacie: ACER czy HP!
24 01 2008 - 21:59
odradzam kupno acera.. sama jakies 4 miesiace temu mialam taki dylemat - nie wiedzialam na jakiego producenta postawic i ... niestety wybralam acera :/ co uwazam za moj najwiekszy dotychczasowy blad.. 4 razy oddawalam go na gwarancje i niestety bezskutecznie, caly czas pojawia sie ta sama usterka.. dlatego odradzam - nie popelnij tego samego bledu.. pozdrawiam i zycze udanego wyboru
W temacie: Acer aspire 3690 - laptop samoczynnie się wyłącza.
24 01 2008 - 21:46
ja mam dokladnie to samo!! acer 3693, na viscie. 4 razy oddawalam go do serwisu i ciagle ten sam problem, mam tego laptopa dopiero 4 miesiace i juz mam go dosc!! miesiac temu odebralam go z serwisu, kolejna naprawa nie pomogla, znowu bylam w sklepie gdzie go kupilam zglosic te samą usterke i co mi powiedzieli - 'jedyne wyjscie to oddac go do serwisu' - tylko po co... i tak juz nie wierze w to ze go naprawia:/ zycze wytrwalosci w walce o swoje.. bo mi juz powoli brakuje sil..
hmm moze zalozymy jakis zwiazek niezadowolonych z acera - w grupie zawsze latwiej:)
hmm moze zalozymy jakis zwiazek niezadowolonych z acera - w grupie zawsze latwiej:)
W temacie: Laptop wyłącza się
24 01 2008 - 21:14
zrobiłam tak,-sciągnęłam i co dalej..?? temperatury są jedynie w zakładce "odczytuje" - czy to o te chodzi??
czy ten program jest 'bezpieczny' dla takich osóbek które nie za bardzo znają się na komputerach
??-bo co jakis czas pojawia sie ostrzeżenie, że coś może się stać z systemem i że korzysta sie z niego na własną odpowiedzialność...??
czy ten program jest 'bezpieczny' dla takich osóbek które nie za bardzo znają się na komputerach
- Forum Komputerowe Tweaks.pl
- → Przeglądanie profilu: Posty: Natalia123
- Polityka prywatności
- Szukaj
- Regulamin Forum ·

Moja zawartość