Skocz do zawartości

Natalia123

OFFLINE Ostatnio: 20 02 2008 21:45
-----

Moje posty

W temacie: Acer aspire 3690 - laptop samoczynnie się wyłącza.

01 02 2008 - 20:31

Dokładnie chodzi o to, że pada :/

W temacie: Laptop wyłącza się

24 01 2008 - 23:06

super, dzięki za informacje, już na pewno nie tknę się niczego przy tym programie, bo mogłoby się to skończyć jeszcze gorzej (hmm z moimi zdolościami :) ) tak więc tylko do odczytu ... :P

W temacie: ACER czy HP!

24 01 2008 - 21:59

odradzam kupno acera.. sama jakies 4 miesiace temu mialam taki dylemat - nie wiedzialam na jakiego producenta postawic i ... niestety wybralam acera :/ co uwazam za moj najwiekszy dotychczasowy blad.. 4 razy oddawalam go na gwarancje i niestety bezskutecznie, caly czas pojawia sie ta sama usterka.. dlatego odradzam - nie popelnij tego samego bledu.. pozdrawiam i zycze udanego wyboru :P

W temacie: Acer aspire 3690 - laptop samoczynnie się wyłącza.

24 01 2008 - 21:46

ja mam dokladnie to samo!! acer 3693, na viscie. 4 razy oddawalam go do serwisu i ciagle ten sam problem, mam tego laptopa dopiero 4 miesiace i juz mam go dosc!! miesiac temu odebralam go z serwisu, kolejna naprawa nie pomogla, znowu bylam w sklepie gdzie go kupilam zglosic te samą usterke i co mi powiedzieli - 'jedyne wyjscie to oddac go do serwisu' - tylko po co... i tak juz nie wierze w to ze go naprawia:/ zycze wytrwalosci w walce o swoje.. bo mi juz powoli brakuje sil..
hmm moze zalozymy jakis zwiazek niezadowolonych z acera - w grupie zawsze latwiej:)

W temacie: Laptop wyłącza się

24 01 2008 - 21:14

zrobiłam tak,-sciągnęłam i co dalej..?? temperatury są jedynie w zakładce "odczytuje" - czy to o te chodzi??
czy ten program jest 'bezpieczny' dla takich osóbek które nie za bardzo znają się na komputerach :P??-bo co jakis czas pojawia sie ostrzeżenie, że coś może się stać z systemem i że korzysta sie z niego na własną odpowiedzialność...?? :)