Witam mianowicie chodzi mi o to ze niedawno moze 2 tygodnie temu kupilem komputer skladany oczywiscie ma sie rozumiec i szczerze ? wszystko ladnie pieknie i wgl w srodku wyglada dobrze podam teraz parametry a za chwile to co mnie nurtuje/meczy graja na nim Ogolnie jest M5A97 R2.0 plyta 650W Cooler master 8GB Kingstonki 1866 taktowanie chyba jakos tak Dysk SSHD cos typu wd tylko chyba lepszy 1TB procesor AMD FX-4300 3,80 Quad Core karta graficzna gtx 750 ti i np grajac w metro itp itd wszystko jest dobrze tak samo w call of duty mysle lecz czasami zauważam taka malutka scinke nawet nie wiem jak to nazwac to nie lag czy cos tego typu mysle ze procesor nie daje rady patrzeć np kiedy gralem w call of duty na procesor bylo gdy sie ladowalo okolo 100 % przez chwile potem spadlo do 50/40 i tak sie trzymalo chcialbym sie dowiedziec co bym mogl w nim wymienic ze to tak nie wygladalo karte ? niema sprawy wyplate mam 30 wiec napewno bede cos dzialal jesli ktos mi oczywiscie doradzi co moglbym w nim zmienic zeby gralo mi sie plynnie nawet w BF4 na ultra moj budzet na wymiane w nim czego kolwiek to jakies 1500 zl mieszkam w UK wiec jakies 300 funtow Pozdrawiam wszystkich na tym forum licze na pomoc prosze tylko o to zeby ktos doradzil mi co moge zrobic zeby nie miec praktycznie z zadna gra problemow.

Moja zawartość
Nie podano