NSIS Error- Wielorazowy problem!
Rozpoczęty przez
MyeeS
, 18 02 2010 20:39
3 odpowiedzi w tym temacie
Napisano 18 02 2010 - 20:39
Witam użytkowników Tweaks.pl. Otóż mam problem z NSIS... Po restarcie komputera np. instalator byle jakiego programu ściągnięta wcześniej z internetu po prostu nie działa lub jeśli chcę odinstalować grę/program wyskakuje ten sam problem. Proszę mi nie truć o formacie, ponieważ format zrobiłem i nadal tak się dzieję. Nie jest to jednorazowy problem z plikiem/programem. Proszę o pilną pomoc. Z góry dziękuję.
Napisano 18 02 2010 - 21:29
Ściągnij program memtest, wypal botowalny cd z tym programem, komputer wystartuj z tej płyty i przetestuj pamięć ram. Test powinien trwać kilka godzin lub do pierwszego błędu. Drugie to czym i skąd ściągasz.
Włączony masz firewall, jakiś antyvir, płyta jest może na chipsecie nvidii, i tak samo jest nvidii firewall?
Włączony masz firewall, jakiś antyvir, płyta jest może na chipsecie nvidii, i tak samo jest nvidii firewall?
Użytkownik geronimoo edytował ten post 18 02 2010 - 21:34
Napisano 19 02 2010 - 21:16
Żadnych firewall i antyvirus'ów z poziomu windy nie mam włączonych. Czym ściągam? Mozilla Firefox, program P2P Ares. Jutro dam znać jak z tym testem. Czy to może być spowodowane pamięcią RAM?
Użytkownik MyeeS edytował ten post 19 02 2010 - 21:17
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych