Skocz do zawartości

Zdjęcie

NOD32_ Nie można załadować dodatku nod32 Emon

• Zamknięty Temat jest zamknięty
3 odpowiedzi w tym temacie

#1 paul80

paul80

Nowy

• 2 postów

Napisano 17 12 2008 - 19:35

Witam wszystkich i mam pewien kłopot ,otóż skanowałem pierwszy raz komputer programem antywirusowym nod 32 2.7 >>>Portable!Dołączona grafika i po skończeniu skanowania wyłączyłem go ,jak i również wyciągnełem pendriva z usb(tam był zainstalowany nod portable).I teraz przejdę do rzeczy ,mam program pocztowy Outlooka 2007 i po każdym jego uruchomieniu wyskakuje mi okienko z komunikatem

Microsoft Oficce Outlook

Nie można załadować dodatku NOD32 Emon (w nawiasie pełna ścieżka do pendriva i na końcu ścieżki NOD32 portable\emon.dll).W przypadku braku aktualizacji odinstaluj dodatek.

Problem w tym ,że ja nie instalowałem żadnego dodatku,próbowałem w rejestrze wykasować wpisy nod32 i nic to nie dało.Jak go usunąć ?

• 0

#2 #plus

#plus

Uzależniony od forum

• 1 315 postów

Napisano 17 12 2008 - 20:37

Musisz tego raczej szukać we wpisach Outlooka, i znaleźć taki, który opisuje co program uruchamia wraz ze sobą.

• 0

#3 Macsch15

Macsch15

Profesjonalista

• 3 705 postów

Napisano 17 12 2008 - 20:46

Spróbuj może tak
Wejdź do katalogu Outlooka
C:/program Files>>Outlook Express>> i usuń wszystkie inne pliki .dll oprócz tych :
Dołączona grafika
Chyba że nie masz "innych"
  • 0

#4 paul80

paul80

Nowy

• 2 postów

Napisano 17 12 2008 - 21:09

Niestety nie muszę nic kasować ,bo mam takie same pliki ja u ciebie na screenie:(.Panowie pomóżcie,bo wiem że można usunąć outlloka ,ale mam taką sytuację iż nie mogę tego zrobić.

• 0

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych