Skocz do zawartości

Mysterion

OFFLINE Ostatnio: 18 03 2007 15:52
-----

Moje posty

W temacie: www.karczmabaldura.xt.pl

16 03 2007 - 16:43

OK, może i ja się pomyliłe, bo jak zresztą sam powiedziałeś, "mylić się recz ludzka". Napisz nam np. za miesiąc ile masz wejść dziennie.

Jego strona widnieje w sieci już od około 2 tygodni i ma 120 unikatowych wejść, chociaż reklamować strone zaczął
jakiś tydzień temu (wiem bo się znamy), a nie powiem jego strona nie jest jakaś full wypas i info też nie ma za dużo
Więc jak jesteś taki "PC Pogromca" to włącz Windows'oskiego kalkulatora i sobie policz ile ma wejść... jak zrobisz
lepszą kampanie reklamową swojej strony to jesteś boss... na co w ogóle nie licze... nara Dołączona grafika

W temacie: www.gta-vicecityinfo.yoyo.pl

16 03 2007 - 15:33

3. Proponuje zmienić skórkę na forum, ponieważ aktualana jest co najmniej odstraszająca, i (na forum) zmienić logo, na jakieś twoje, a nie domyślne.

Jak już pisałem wcześniej nad forum cały czas trwają poprawki, ta skórka na forum będzie zmieniona, a jeśli chodzi o phpBB to zostaje przy tej wersji. Zainstaluje mody i łatki i będzie wszystko git.
A resztę postaram się poprawić żeby nie było już tak jak ty to ująłeś "odstraszająco". Nara :)