Witam otóż mam problem ze sterownikami do karty ATI RADEON XPRESS 1100 Zaistalowałem oryginalnego Windowsa 7 kupionego ok. 2 lata temu. Jak kupywałem tego Windowsa to facet ze sklepu w którym go kupiłem od razu mi go zainstalował. Komputer trzymał się dobrze lecz mósiałem wymienić Windowsa (Przeinstalować) I ok przeinstalowałem ale mój Windows którego kupiłem nie ma sterowników instaluje się on na komputerze bez sterowników do karty graficznej , dzwięku. I oto jest pytanie może mi ktoś podpowiedzieć jak mam zaistalować te sterowniki na starym systemie jeszcze przed przeinstalowaniem miałem nawet panel tak jak by kontrolny z ATI w nim mogłem sobie ustawiać poszczególne opcje. A teraz po przeinstalowaniu nie mam praktycznie nic.... Przeszukałem Google nic szczególnego w nim nie znalazłem, używałem dużo programów właśnie specializujących się w sterownikach i tak znalazło mi te sterwoniki do karty dzwiękowej i do grafiki, więc zainstalowałem je jako pierwszy poleciał sterownik do grafiki sprawuję się dobrze ale, gdy zainstalowałem ten sterownik do grafiki kompletnie nic się nie zmieniło nie wchodzą mi gry typu Minecraft, Cs Portable. Szukałem również pomocy na stronie ATI Ale tam mi kazali pobrać taki program który sam ci wyszukuję sterowniki które nie są zainstalowane na komputerze i które są potrzebne, pobralem go uruchomiłem i mi wyskoczyło nie znaleziono Systemu lub karty graficznej..... Dodam również że mieszkam W Holandii i nie mam możliwości pójścia do jakiegoś sklepu z komputerami. Liczę na odpowiedź. Pozdrawiam Przemek.
Ps. Dodam jeszcze że jestem zielony w sprawach kart graficznych ;/ .

Moja zawartość
Mężczyzna