Skocz do zawartości

Zdjęcie

Może by tak podzielić działy...

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
8 odpowiedzi w tym temacie

#1 Slavo

Slavo

Stały użytkownik

• 189 postów

Napisano 10 08 2006 - 20:03

Witam

Tak patrzę na to forum... i trochę dziwią mnie te kategorie. Prawie połowa to Off-topic (to akurat wiem, po co :D ), reszta o komputerach, gry, podkręcanie, webmastering...
Według mnie powinniśmy chociaż w tej kwesti być schematyczni i wrąbać dział Komputery, a w nim Sprzęt, OC, Programy, Gry, Systemy operacyjne (lub Windows), Programowanie/Webmastering itd.
Zrobiłoby się trochę przejrzyściej, bo teraz widać wiele tematów w ogóle lub bardzo luźno związanych z działem, w którym istnieją.
Może użytkownicy też się wypowiedzą w tej sprawie

Pozdrawiam ;)

PS. Jeśli głosy administracji będą przychylne, to mogę się tym nawet zająć.

• 0

#2 caveman

caveman

Tweaks.pl team

• 368 postów

Napisano 10 08 2006 - 21:42

Hmmm jak widze, to Ty równiez jesteś administratorem, więc jeden głos już masz :D

Pomyśle nad tym pomysłem ... w sumie to moja działka (forum).

• 0

#3 Aman

Aman

Windows 98/XP/Vista/Ubuntu

• 955 postów

Napisano 11 08 2006 - 10:10

Mnie też sie wydaje że jakby było więcej tych kategori to by to lepiej wygladało, ale nie ja tutaj rządze
  • 0

#4 Slavo

Slavo

Stały użytkownik

• 189 postów

Napisano 11 08 2006 - 11:07

Przykłady:
/Jaki-Procesor--t45/ <- temat nadajacy się do działu Sprzęt - gość pyta jaki procesor kupić (a nie jak podkręcić, co sugerowałaby nazwa działu).
/Dokupiony-Dual-t559/ - to samo
/Unknown-processor-t522/ - j.w.
/Elixir-PC400-51...temat-t268/
Podobnie możnaby zrobić z Off-topic. Są 4 działy, w których liczba tematów to średnio 20, (Humor, Film muzyka, sport, telefony). Moznaby je połączyć. Wiem, że wtedy zmniejszy się objętościowo strona główna forum, ale jeśli w ich miejsce rozszerzyć działy komputerowe, to wszystko powinno być OK :D
  • 0

#5 Dym3k

Dym3k

Początkujący

• 38 postów

Napisano 11 08 2006 - 12:02

W końcu to forum jest tematycznie związane z komputerami, a podział działu komputery, jak zaproponował Slavo jest według mnie bardzo dobrym pomysłem, więc jestem "za".
  • 0

#6 caveman

caveman

Tweaks.pl team

• 368 postów

Napisano 11 08 2006 - 12:53

W weekend poważnie popracujemy nad przejrzystością forum :D
  • 0

#7 Saletra

Saletra

Zaawansowany użytkownik

• 937 postów

Napisano 11 08 2006 - 13:32

Moim zdaniem warto poczekać. Nasze Forum nie jest jeszcze wielkim boardem i na razie nie ma bałaganu, ale nie ja tu rządze :D - rządzi demokracja

#8 Aman

Aman

Windows 98/XP/Vista/Ubuntu

• 955 postów

Napisano 11 08 2006 - 13:42

Bałaganu może jeszcze aż takiego nie ma, ale lepiej by było jak by to było wszystko pooddzielane. O komputerach są tylko 4 działy a na na te różne pierdoły to jest za dużo, a to jest jak juz wspomniał Dym3k to jest forum komputerowe
  • 0

#9 Slavo

Slavo

Stały użytkownik

• 189 postów

Napisano 14 08 2006 - 22:29

W weekend poważnie popracujemy nad przejrzystością forum :)

Wyświetl post

Długi Weekend się kończy :)
//
Dodałem sondę. Prosimy o głosy! :)

Użytkownik Slavo edytował ten post 14 08 2006 - 23:29

• 0

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych