- Forum komputerowe
- → Przeglądanie profilu: Posty: Moress
Statystyki
- Grupa: Użytkownik
- Całość postów: 5
- Odwiedzin: 849
- Tytuł: Obserwator
- Urodziny: Data urodzin nie została podana
-
Moje posty
W temacie: [video] Jak zgrac filmiki z Youtube ?
25 06 2007 - 11:48
http://keepvid.com/ - z tej strony... wprowadzasz link i ona podaje link do sciagniecia video
W temacie: Akcja 10gr
22 06 2007 - 16:05
7,10zł
W temacie: Zarabianie poprzez odczytywanie maili, klikanie
20 06 2007 - 21:07
A cholernie żmudne to jest uświadamianie ludzi, że jak wykujesz webmastering i programowanie to przez kilka(naście) minut nawet możesz dorobić z 700-1000zł
Co, może powiesz, ze w kilkanaście minut napiszesz stronke i tak ją wypozycjonujesz, że wszystkie największe firmy będą chciały mieć na niej swoją reklame?
19 06 2007 - 22:26
no... wiesz, trudno, żeby jakakolwiek firma zleciła sprawdzenie zabespieczeń 17-sto latkowi. raczej mało prawdopodobne. po drugie, kto mówi o dużej kasie, po prostu twierdze, ze można sobie tą stówe czy 2 miesięcznie dorobić w taki sposób, a po 3 sam interesuje się informatyką i z tego co sie orientuje to zarządzanie siecią jest bardziej opłacalne niż webmastering i programowanie, które jest cholernie żmudne
popraw mnie jeśli się myle w tej kwestii
19 06 2007 - 08:14
A ile czasu trzeba poświęcić na klikanie?! Wg moich obliczeń ok. 70 godzin! CO daje 0,60$/h czt założeniu, że cały czas będziesz klikać
Daj se spokój z takimi bzdurnymi zarobkami! 1,80 zł/godz. to wolę żebrać! Byłem świadkiem żebrania: 12 zł w 15 minut (w Poznaniu).
W poznaniu gdzie przez jedno miejsce przetacza się 1000 ludzi w ciągu minuty... pozarabiaj tak w małych miastach
Poza tym, co do Twoich obliczeń to sie mylisz
STARY SCREEN Z 2 WYPŁATAMI
- Forum Komputerowe Tweaks.pl
- → Przeglądanie profilu: Posty: Moress
- Polityka prywatności
- Szukaj
- Regulamin Forum ·

Moja zawartość