mniejsza o wyniki i oceny, najbardziej intryguje mnie ten directx, pokombinuę z DirectX Happy Uninstall ale wszędzie same triale
co o tym programie sądzisz? http://www.toggle.com/lv/group/view/kl48142/DirectX_Uninstaller.htm
- Forum komputerowe
- → Przeglądanie profilu: Posty: Modrego
Statystyki
- Grupa: Użytkownik
- Całość postów: 6
- Odwiedzin: 771
- Tytuł: Obserwator
- Urodziny: Data urodzin nie została podana
-
O mnie
-
Jaki posiadasz system operacyjny?
Windows 7 Ultimate x64
Moje posty
W temacie: Problem z zainstalowaniem DirectX11
13 06 2012 - 16:51
13 06 2012 - 15:19
Ocena faktycznie nie jest dla mnie tak istotna. Ważniejsze jest to, że w jednym miejscu wykrywa mi Directa 10 a w drugim 11. Odpalałem wczoraj 3DMarka i przerywał test jakimś błędem. Jeśli w czymś to pomoże mogę odpalić ten progm jeszcze raz i wkleic info o błędzie.
Jeśli o DirectX Happy Uninstall chodzi, to z tego co wiem do usunięcia potrzebna jest pełna wersja a ja takowej nie posiadam.
oto wyniki testu 3DMarkiem, o dziwo tym razem udało się bez żadnych błędów
test.jpg 104,06 KB
43 Ilość pobrań
nie znam się na tym programie, tym bardziej nie potrafię stwierdzić, czy oceny są dobre czy nie
Jeśli o DirectX Happy Uninstall chodzi, to z tego co wiem do usunięcia potrzebna jest pełna wersja a ja takowej nie posiadam.
oto wyniki testu 3DMarkiem, o dziwo tym razem udało się bez żadnych błędów
test.jpg 104,06 KB
43 Ilość pobrańnie znam się na tym programie, tym bardziej nie potrafię stwierdzić, czy oceny są dobre czy nie
13 06 2012 - 08:09
Bez zmian, chyba nic z tego.
Jeszcze dodam, że raz formatowałem dysk z powodu bluescreena i przed formatem mialem ocenke 5,3 więc te 4,4 to nie jest wcale taka realna diagnoza;)
Jeszcze dodam, że raz formatowałem dysk z powodu bluescreena i przed formatem mialem ocenke 5,3 więc te 4,4 to nie jest wcale taka realna diagnoza;)
12 06 2012 - 23:24
Wszystko rozumiem tylko że moja siostra ma kartę graficzną gorszą od Twojej (NVIDIA ale nie pamiętam dokładnego modelu ale sprawdzałem w różnych testach w internecie) i moich obydwu a wynik uzyskuje na poziomie 6,5 - 6,6. Stąd głównie moje zdziwienie. Podczas testu wyłączam wszystkie aplikacje, kontroluję też na bieżąco menedżera zadań i nic takiego nie ma miejsca.
Stery do karty graficznej mam najnowsze, poszukam SDK dx11 i dam znać jak to wypada
[warn=qauke] Zbędne cytowanie całego postu powyżej , usunięte [/warn]
Stery do karty graficznej mam najnowsze, poszukam SDK dx11 i dam znać jak to wypada
[warn=qauke] Zbędne cytowanie całego postu powyżej , usunięte [/warn]
12 06 2012 - 20:19
Zmiana opcji wydajności nic nie dała, czekam na 3DMark11
- Forum Komputerowe Tweaks.pl
- → Przeglądanie profilu: Posty: Modrego
- Polityka prywatności
- Szukaj
- Regulamin Forum ·

Moja zawartość