Ile razy ja mam mówić, że mi tak zamulił (zwolnił i to bardzo) internet, że po wysłaniu posta nie zastanawiałem się czy wysłałem go kilka razy. Teraz kwestia ostrzeżenia, mam je głębokim poważaniu, bo i tak to nie będzie moje ostatnie*. Tu chodzi o to, że jak się mówi na tydzień to na tydzień, nie sądzisz? Tydzień = 7 DNI
! Nie wiem czy kolega eunstachy (bo to zdaje się on podjął decyzje o moderce) tego nie wie? 7, sept, saba'a, szvidi, sju, seven- napisałem ci w róznych językach, bo widzę po polsku nie rozumiesz. Albo może nie wiesz jak ją wyłączyć? Szczerze mam już na to wy*ebane (tak wy*ebane), i żebyś nie wyjeżdżał tu z tekstem o braku kultury(Brutus), zrozum moje zdenerwowanie.
Retired...
*A może sie mylę
Gawron i przeczytaj to jeszcze raz i zastanów się nad treścią, masz potem pretensje, trochę przyhamuj po co te nerwy i taka treść, wypowiedź tę można napisać w lepszej formie bez obrażania innych. Podchodzisz do problemu jak byś miał wszystkich w (zamiast pisać w tyłku, d...ie) piszesz "tyle", po drugie mniej agresji nikogo nie obchodzi twój stan zdrowia, oraz że w twoim środowisku takie odzywki to normalna rozmowa i nikt się nie obraża. Tu jesteś na forum i są różni ludzie uczuciowi, normalni i gruboskórni i ty do nich masz się dostosować taka zasada obowiązuje wszędzie chyba że trafisz na takie forum że zwrócenie się do innego usera w następującej formie: ty głupku czy inaczej, jest to przyjętą normą. Więc poszukaj sobie takie forum a nie rób zamętu na tutejszym forum. Pamiętaj forum to nie tylko administrator, moderator ale też userzy. I jeśli nie zostaniesz przez nich zaakceptowany do nikt ci nie pomorze nawet administrator.
Więc wybieraj i przestań dyskutować albo odchodzisz to odejdź bez zbędnych obraźliwych słów, a jak zostajesz to zmień formę i treść swych wypowiedzi i nie zabieraj głosu w tematach w których nie czujesz się mocny, a wtedy będzie ok i za jakiś czas wszyscy cię zaakceptują.