Skocz do zawartości

Zdjęcie

Moderatorzy

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
15 odpowiedzi w tym temacie

#1 PC Pogromca

PC Pogromca

Stały użytkownik

• 239 postów

Napisano 03 02 2007 - 13:36

Wydaje mi się, że niektórzy moderatorzy tego forum dostali swoje stanowisko przez przypadke, bo kompletnie się do tego nie nadają.

Powiem co myślę o każdym z modów:

OK - Informatyk, pisarz, Maciej13 Siwy 123, Titter.
Jak muszą być, to trudno, ale poszukałbym kogoś lepszego - UNKOWN, ykoops.
Zdecydowanie nie zasługują na bycie moderatorem tego forum - Marix125, zdzisekbutton.

Nie napisałem wcześniej o _vip_ i SileMan, bo z tego co widzę są modami w związku z współpracą tweaks.pl z Silent-PC.pl, a także www.tweaks.pl, z wiadomych powodów :D.

Przepraszam, jeżeli kogoś uraziłem, ale takie jest moje zdanie na ten temat.

• 0

#2 Marix125

Marix125

Starszy:

• 1 394 postów

Napisano 03 02 2007 - 13:46

Co ja nie za zasługuje na Moda ? Ty masz logi z mojej pracy ? Co raportowałeś post i co gdy gdy go odebrałem był juz usuniety przez innego Moda ? Nie no sorry, ale to nie Ty tutaj ustalasz zasady,

By cos było nie tak już dawno bym nie miał Moda :D

Ale własnie chyba mnie nie lubisz, bo nie przyznałem Ci racji w temacie o bardzo drogim komputerze... :]

• 0

#3 PC Pogromca

PC Pogromca

Stały użytkownik

• 239 postów

Napisano 03 02 2007 - 13:49

1. Owszem, nie ja tu ustalam zasady, jak zresztą napisałem to tylko moje zdanie na ten temat.
2. Wolałbym, żeby wypowiadały się tutaj osoby których nicki nie znalalazły się w pkt.2 i 3 na mojej liście, poinieważ śmiem powątpiewać w ich obiektywność.
  • 0

#4 Trivelt

Trivelt

Unix fan

• 406 postów

Napisano 03 02 2007 - 13:50

Ja powiem tak: selekcją i wyborem moderatorów i osób do ekipy serwisu Tweaks.pl zajmują się administratorzy. Jeżeli ktoś nie spełnia odpowiednio powierzonego mu zadania można być pewnym że jego funkcja zostanie prędzej czy później rozważona. Ykoops natomiast nie jest moderatorem ale specjalistą :D Nie wszyscy mają akurat teraz czas na zajmowanie się forum i nie Tobie oceniać pracę moderatorów.
  • 0

#5 Marix125

Marix125

Starszy:

• 1 394 postów

Napisano 03 02 2007 - 13:51

1. Owszem, nie ja tu ustalam zasady, jak zresztą napisałem to tylko moje zdanie na ten temat.
2. Wolałbym, żeby wypowiadały się tutaj osoby których nicki nie znalalazły się w pkt.2 i 3 na mojej liście, poinieważ śmiem powątpiewać w ich obiektywność.

Dobra jeszcze jedno zdnaie odemnie, pogadaj z Adminami niech Ci przedstawią prace Moderatorów w postaci logów i wtedy ocenisz sobie kto jest najbardziej aktywny jako Mod i nadaje się na ta pozycję

PS.
Informatyk, popieram :D
  • 0

#6 zdzisekbutton

zdzisekbutton

Stały użytkownik

• 167 postów

Napisano 03 02 2007 - 13:58

Rozmowy o mnie i o tym jak to jestem beznadziejny już się toczyły. Staram sie wystartować po raz drugi.
  • 0

#7 Pioteer

Pioteer

Początkujący

• 90 postów

Napisano 03 02 2007 - 14:11

Pozwól, że to my będziemy oceniać moderatorów za pracę jaką tu wykonują. Jeżeli nie podoba Ci się to co robią, napisz mi na PW, to się tym zajmę. Nie ma sensu zakładać osobnego tematu, odnośnie pracy moderatorów. Jak wiadomo, każdy ma inne zdanie.

Odnośnie wypowiedzi Marixa, ja w nich nic złego nie widzę, cóż jest tylko człowiekiem i nikt nie jest idealny.

Odnośnie logów, to zastanawiam się nad pomysłem comiesięcznego udostępniania logów z pracy moderatorów, w postaci rankingu, a akurat Marix uwierz mi, ale te logi ma wysokie.
  • 0

#8 PC Pogromca

PC Pogromca

Stały użytkownik

• 239 postów

Napisano 03 02 2007 - 14:14

Coś Ci się nie podoba w serwisie Tweaks.pl? Masz jakiś pomysł na usprawnienie funkcjonowania strony oraz forum? Pisz śmiało, nie boimy się ostrej krytyki!

- w związku z tym opisem działu założyłem ten wątek. Jeżeli uważasz, że nie słusznie to przepraszam.
  • 0

#9 caveman

caveman

Tweaks.pl team

• 368 postów

Napisano 03 02 2007 - 16:18

Wydaje mi się, że niektórzy moderatorzy tego forum dostali swoje stanowisko przez przypadke, bo kompletnie się do tego nie nadają.

Powiem co myślę o każdym z modów:

OK - Informatyk, pisarz, Maciej13 Siwy 123, Titter.
Jak muszą być, to trudno, ale poszukałbym kogoś lepszego - UNKOWN, ykoops.
Zdecydowanie nie zasługują na bycie moderatorem tego forum - Marix125, zdzisekbutton.

Nie napisałem wcześniej o _vip_ i SileMan, bo z tego co widzę są modami w związku z współpracą tweaks.pl z Silent-PC.pl, a także www.tweaks.pl, z wiadomych powodów :D.
Przepraszam, jeżeli kogoś uraziłem, ale takie jest moje zdanie na ten temat.

Chyba pierwszy i najbardziej zasłużony moderator tego serwisu!
  • 0

#10 Gość_Wasacz_*

Gość_Wasacz_*

Napisano 03 02 2007 - 16:24

IMO niektórzy userzy naprawdę nie doceniają i nie dostrzegają (?...) pracy moderatorów na tym forum.
  • 0

#11 DanBK

DanBK

Stały użytkownik

• 292 postów

Napisano 03 02 2007 - 21:46

Widac pogromca nigdy nie był Modem :D
Nawet jak Mod nie pisze postow itp to i tak ma od za[ciach]ania roboty, raporty, przenoszenie itp...

• 0

#12 Ziele

Ziele

Biblioteka Zielińskiego

• 1 812 postów

Napisano 10 03 2007 - 23:12

A ja bym chciałbyć modem :) Wiecie może na jaiej podstawie wybiera się moderatorów?

• 0

#13 Dark_Reaver

Dark_Reaver

Obserwator

• 8 postów

Napisano 10 03 2007 - 23:20

Na pewno nie na podstawie chciejstwa :) na status moda trzeba sobie zasłużyć :) ja np. powinienem mieć status "Redaktor" a nie mam i nie narzekam :)
  • 0

#14 Ziele

Ziele

Biblioteka Zielińskiego

• 1 812 postów

Napisano 11 03 2007 - 13:46

Ty masz 3 posty, aj esteś tu znacznie dłyużej ode mnie :)

A ja pododawałem pare swoich tutków :)
  • 0

#15 Dark_Reaver

Dark_Reaver

Obserwator

• 8 postów

Napisano 11 03 2007 - 23:29

To, ze mam 3 posty i dłużej tu siedze o niczym nie świadczy, nie odeniaj ksiązki po okładce :) jak narazie na Tweaks jest jedna moja recka (Silver Power) ale mam na końcie jeszcze kilka innych prac z tym, że na innym forum do którego adresu dawac nie będe bo nie chce tu robić reklamy :)
  • 0

#16 Siwy123

Siwy123

[S]pace[C]owboy

• 924 postów

Napisano 11 03 2007 - 23:44

A ja bym chciałbyć modem :) Wiecie może na jaiej podstawie wybiera się moderatorów?

Jak na razie nie przewidujemy naboru na moderatorów. Jednak jeśli zdarzy się to moderatora wybierzemy najprawdopodobniej według jego zaangażowania w życie forum i posiadaną wiedzę.

• 0

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych