- Forum komputerowe
- → Przeglądanie profilu: Posty: MnUk
Statystyki
- Grupa: Użytkownik
- Całość postów: 8
- Odwiedzin: 1 233
- Tytuł: Obserwator
- Urodziny: Data urodzin nie została podana
-
O mnie
-
GG
5566947
0
Neutralna
Znajomi
MnUk nie posiada znajomych
Ostatnio byli
Brak ostatnio odwiedzających do wyświetlenia
Moje posty
W temacie: problem z odtwarzaniem filmików w internecie
05 09 2007 - 23:27
Tak odinstalowałem wszystko wkońcu ruszyło i niemam już żadnych problemów. Dzięki za pomoc.
W temacie: [tv] Problem z ogladaniem filmu na tv
04 09 2007 - 02:26
Możliwe że masz stare sterowniki do grafiki. Ja miałem kiedyś coś podobnego na GF 5200FX ściągnąłem sterowniki. Ustaw tryb dwoch monitorów i włącz klonowanie. Masz GeForce grafikę? Z zawsze są problemy z TV.
W temacie: problem z odtwarzaniem filmików w internecie
03 09 2007 - 11:44
Mam to zainst. Adobe flash player, Flash player ActiveX, All player V3, Ares 2.0.9, codec7.7, div codec 3 alpha, div power pack 1.50, ac3, ff show, java, quick time alternative 1.56, xivid mpeg 4 codec. wzystkie te programy doinstalowywałem po wyłączaniu się przeglądarki. przy okazji co oznacza
this video is longer aivaltible czy coś bo takie czasem też mi wyskakuje.
this video is longer aivaltible czy coś bo takie czasem też mi wyskakuje.
W temacie: Problem z ustawieniem wygląd ->efekty
03 09 2007 - 11:26
Nie te opcje wyłączają sie sporadycznie np. po zawieszeniu jakiegoś programu alo sama od siebie np za dzien tydzien lub w ciągu dnia 2 razy . zawsze podczas uruchomionego już komputera. Ustawienia tu i tu są taki same.Te opcje co podałeś można włączać i wyłączać praktycznie w dwóch miejscach (nie licząc rejestru)
PPM na Mój komputer -> Właściwości -> Zaawansowane -> Wydajność -> Ustawienia -> Efekty wizualne
PPM na pulpicie -> Właściwości -> Wygląd -> Efekty
Zobacz czy w obu miejscach tak samo jest ustawione
Mam rozumieć ze po każdym ponownym uruchomieniu komputera wszystko sie zmienia na ustawienia wcześniejsze?
W temacie: Windows XP i Pentium D 925 64 bit
02 09 2007 - 00:16
ja mam intel pentium D 925, 3.0, 64bit, 2x2 Mb i WINDOWSA XP sp2 32 bit - nie masz się o co martwić kolego. Chodzi.
- Forum Komputerowe Tweaks.pl
- → Przeglądanie profilu: Posty: MnUk
- Polityka prywatności
- Szukaj
- Regulamin Forum ·

Moja zawartość