Skocz do zawartości

Mireczek22

OFFLINE Ostatnio: 25 01 2007 13:43
-----

Moje tematy

Problem z klawiaturą

05 01 2007 - 02:33

Dołączona grafika Dołączona grafika Witam Nie wiem co jest Grane w Tym nowym Windowsie XP . :angry2: :angry2:
A mianowicie Zaistalowałem System a Chce cos pisac na klawiaturze to wciskam klawisz y a pokazuje sie z i jest na odwrut , nie moege nigdzie znalesc @ naciskam na (Shiwt+2 =wyskakuje mi """") zamiast @.niewiem co jest Grane Prosze o Pomoc <_< :D ???
Moze w Usługi Tekstowe i jezyki -Gdzie som??? - gdzie tego szukać ???- odpiszcie szybko - pilne .dzieki.

F.E.A.R. Extraction Point - Oryginał

03 01 2007 - 17:42

Wszystko juz gra . <_< :D B) B) B)

Edit Pioteer's - DN? Więcej znaków zapytania i emotek nie dało się wrzucić? Wrzucam ostrzeżenie, bo to już kolejny twój post łamiący regulamin.

Paragon Disk Wiper 7.0 Personal Special Edition

28 12 2006 - 20:10

Witam Ponownie Mam program pełna wesia z Chipa gazety - i chce dane z całego twardego dysku z kasować, odp czekam .Pilne .

Jenyyyy jest jakis program do czyszczenia całego dysku , + partycje z systemem Operacyjnym = chce przedac dysk / wiec pilne i czekam .

nieodwracalnego kasowania danych

Indywidualne dźwięki w Windows

28 12 2006 - 20:00

Witam jak zmienic i gdzie , chce zmienic dziek w Windows (W Czasie Startu Windows jak i Zamykania Windows XP Prof.)
I Jak mozna Zmienic Wyglad Windows Xp - Wszystko - cos w stylu programu - Style Xp - tylko ze on jest płatny - przydał by sie jakis Darmowy . dzieki czekam .