Skocz do zawartości

Mike3129

OFFLINE Ostatnio: 27 03 2007 22:20
-----

Moje tematy

Program w C#

27 03 2007 - 19:06

Witam właśnie rozpoczynam moją przygodę programistyczną z językiem C#, jednak za późno wziąłem sie do nauki tego języka gdyż do końca tego tygodnia mam oddać program na zliczenie jednak nie wiem jak go napisać. Bardzo proszę o pomoc w napisaniu tego programu.

Oto treść zadania:

Napisz program który będzie obliczał po wpisaniu daty urodzenia ile ma sie dni i w jakim dniu tygodnia sie urodziło.

Problem z wejściem do WinXP

12 03 2007 - 19:59

Witam mam problem, chciałem zrobić koledze formata i zainstalować nowy system jednak okazało sie że nie czyta płyty po włączeniu kompa, nawet po ustawieniach w biosie, więc postanowiłem sformatować i zainstalować Wina na jego dysku u siebie na kompie. Podłączyłem go zamiast mojego dysku i normalnie zainstalowałem WinXP, jednak kiedy podłączyłem jego dysk u niego pojawia sie następujący problem: Następuje wybór Trybu Windowsa (awaryjny, normalny itp.) jednak przy wyborze obojętnie którego komputer sie resetuje i dochodzi znowu do wyboru trybu. Czy ktoś z tutejszych specjalistów uratuje mnie przed kompletną klapą w oczach kumpla??