Jeżeli chodzi o blokowanie zainstalowanych programów, aby nie można ich było pousuwać, to możesz założyć drugie ograniczone konto. To swoje obecne zostaw na hasło. Co do programów dobrze blokujących to ja mogę Ci polecić Norton Internet Security 2008 + Add on Pack do niego. Zawarty jest w nim od razu Parental Control. Możesz go sobie później dowolnie konfigurować.
Dziękuje,
przymierzam się do założenia drugiego konta - "Gość"
i <<nie jestem pewien>> z pozycji tego konta edytować rejestru, ani instalować czy odinstalowywać programów nie mogę.
I jeżeli nie da się z pozycji Gościa, założyć drugiego konta administratora to problem mam rozwiązany(zakładając drugie konto administratora, kasuje drugim pierwsze).
Jesteś pewien, że w Norton Internet Security with Add Pack ma rozbudowane funkcje? możesz sprawdzić jeżeli korzystasz? interesują mnie te funkcje o których pisze w poscie wyzej.
Testowałem wersje Nortona 2009 i ustawienie parental control wyglądało rofesjonalnie, natomiast samo blokowanie to słabo blokował.
Przyemirzam się ku oryginalnemu Kasperskiemu, interfejs mi odpowiada, ale to nie istotne, dobrze blokuje i właściwie.
Nadto, ludzie piszą, że Kasperski jest dobry... Dla mnie najważniejszą funkcje spełniał dobrze:)
z pozdrowieniami.

Moja zawartość
Nie podano