Skocz do zawartości

Zdjęcie

Migający ekran

• Zamknięty Temat jest zamknięty
4 odpowiedzi w tym temacie

#1 melon89

melon89

Nowy

• 2 postów

Napisano 14 12 2006 - 20:48

Od mniej wiecej paru dni przy probie wlaczenia jakiegos filmu monitor zaczyna migac jak szalony!!mam w miare nowe sterowniki oraz karte Geforce fx5200. Wczesniej nie bylo zadnych problemow lecz od niedawna sie to zaczeło!!gdy normalnie korzystam z kompa nic sie praktycznie nie dzije!!raz na jakis czas mrugniecie lecz przy wieksym obciazeniu np właczenie filmu od razu sie zaczyna....może to jakiś wirus???pomocy

• 0

#2 sybirrr

sybirrr

Początkujący

• 52 postów

Napisano 15 12 2006 - 00:01

Sprawdź w ustawieniach sterowników od karty graficznej czy nie masz tam czasem czegoś namieszanego. Sprawdź czy masz ustawiony monitor jako ekran podstawowy. Możesz mieć też ustawione wymuszenie obrazu wideo na pełnym ekranie (również w sterownikach).

• 0

#3 melon89

melon89

Nowy

• 2 postów

Napisano 15 12 2006 - 00:51

a czy oglbys i wyjasnic co wlasciwie mam zrobic bo jestem troche zielony w tym!!czy jednak nei jest konieczna wymiana montora lub karty graficznej??co dokladniej zmienic w tyc ustawieniach sterownikow!!!z gory dzieki!!
  • 0

#4 banias

banias

Początkujący

• 10 postów

Napisano 22 12 2006 - 13:41

Ja proponuje format .Kiedyś też takie coś miałem zrobiłem format i wszystko działa normalnie (wina były sterowniki od karty graficznej !)
  • 0

#5 Marix125

Marix125

Starszy:

• 1 394 postów

Napisano 24 12 2006 - 00:32

Czyżby częstotliwośc odświeżania ekranu miała coś do rzeczy... spróbuj ją zmienić :P

• 0

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych