Skocz do zawartości

Zdjęcie

Microsoft Word, Outlook, Excel itp. :(

• Zamknięty Temat jest zamknięty
6 odpowiedzi w tym temacie

#1 Agata Szczypawica

Agata Szczypawica

Początkujący

• 27 postów

Napisano 10 02 2007 - 14:44

Witam,

Mam problem który polega na tym, że nie mam na swoim komputerze programów Microsoft Office np. Word, Outlook, Excel itp.
Bardzo potrzebuję Word'a, ponieważ musze zrobic pracę.
Mam oryginalny Windows Home Edition. Niecały tydzień temu odzyskałam swój komputer, który był w naprawie. Gdy komputer był kupiony miał te programy. Teraz nie ma ich :D Może są one na płytce od Windowsa ? Może trzeba je ściągnac z neta ? Albo może gdzieś to jest na kompie tylko nie wiem gdzie (klikając na START nie mam ich tam) ?

Bardzo prosze o pomoc, bo ja to sie na tym nie znam :D Z góry bardzo dziękuje.

• 0

#2 Siwy123

Siwy123

[S]pace[C]owboy

• 924 postów

Napisano 10 02 2007 - 14:45

Za pakiet office trzeba zabulic (niemalo), jesli nie masz tych programow to polecam sciagnac pakiet Open Office, jest darmowy i podobny do MS Office

• 0

#3 Agata Szczypawica

Agata Szczypawica

Początkujący

• 27 postów

Napisano 10 02 2007 - 14:47

No ale jakos miałam te programy wczesniej ...
  • 0

#4 Siwy123

Siwy123

[S]pace[C]owboy

• 924 postów

Napisano 10 02 2007 - 14:50

Bo wgrali Ci je w punkcie gdzie kupowalas komputer je wraz z windowsem z wlasnej plyty (prawdopdobnie), podczas naprawy postawili Ci na nowo system (tak przypuszczam) ale juz bez pakietu office. Jesli nie masz orginalnej plyty z MS Office to nie sciagaj go z podejrzanych stron bo to przestepstwo, zrob tak jak radze i poszukaj Open Office, ewentualnie moge podeslac jakis link prowadzacy do instalki tego programu
  • 0

#5 Agata Szczypawica

Agata Szczypawica

Początkujący

• 27 postów

Napisano 10 02 2007 - 14:52

Komputer nie był w punkcie gdzie został kupiony, tylko u sprawdzonego informatyka... :P No coż... jeszcze coś pokombinuje :D A Open Office'a już miałam :D Tylko jest jakiś taki dziwny :D THX :D
  • 0

#6 makensis

makensis

Naczelny

• 5 036 postów

Napisano 10 02 2007 - 15:23

602PC Suite -moim zdaniem najlepszy zamiennik Worda i Excela, z tego co pamietam do wad należy brak obsługi makr.
  • 0

#7 Agata Szczypawica

Agata Szczypawica

Początkujący

• 27 postów

Napisano 10 02 2007 - 16:33

Już po sprawie :D Brat pomógł :D Temat możecie zamknąc :D Dzięki za chęci pomocy :D

• 0

Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych