Witam! Czy mógłby ktoś zerknąć okiem na pewien plik? Bo nie wiem czy mam wszystko dobrze, porównać z tym drugim plikiem, tak jak ma być zrobione. Jeśli gdzies jest jakiś błąd w czymkolwiek to prosże poprawić, bo ja mogłem coś przeoczyć.. Plik word- wzory-1 , oraz word- wzory-1 tak ma być zrobione (czyli ten drugi plik to zadania, tamten to prze ze mnie dotychczas zrobione, ale nie wszystko umiem zrobić).
Pozdrawiam i z góry
dzięki.
Na tej stronie
są te pliki:
http://chomikuj.pl/slawcioo18
Microsoft Word 2007
Rozpoczęty przez
slawcioo
, 13 11 2010 14:25
4 odpowiedzi w tym temacie
Napisano 13 11 2010 - 14:25
Napisano 13 11 2010 - 18:01
1. brakuje ci kilku wzorów
2. Niektóre nie są wyśrodkowane i nie wszystkie rzeczy są wzięte pod równanie
3. Po co ci to, jak masz pokazane jak to zrobić to skopiuj i po sprawie. Przynajmniej ja bym tak zrobił gdybym miał takie zadanie
To tyle jak na pierwszy rzut oka
3. Po co ci to, jak masz pokazane jak to zrobić to skopiuj i po sprawie. Przynajmniej ja bym tak zrobił gdybym miał takie zadanie
Napisano 13 11 2010 - 21:24
1. brakuje ci kilku wzorów
3. Po co ci to, jak masz pokazane jak to zrobić to skopiuj i po sprawie. Przynajmniej ja bym tak zrobił gdybym miał takie zadanie![]()
no to skopiowałem, ale to będzie babka z uczelni sprawdzać. chyba nie zauwązy ,że skopiowane hmm? tzn ta reszta bo poprawiłem.
Napisano 14 11 2010 - 09:08
Na 99% nie powinna się pokapować jeśli tak ma być poprawnie to ci nie udowodni że skopiowałeś, a 1% na to że ma tam jakieś niepostrzeżone znaki czy zapisy.... Zresztą jak masz nie "kujońską" klasę to zrobią tak samo
.....No ale wybiegamy trochę z tematu bo to jest forum komputerowe a nie ściąga.pl
Napisano 14 11 2010 - 20:52
http://chomikuj.pl/slawcioo18 poprawiony ten nowy plik na początku listy, jak coś źle to popraw ktoś ok?
Resztę już skopiowałem bo nie wiedziałem. Ale jak się okaze ,ze nie mozna kopiować to naprawde.. niech ktoś zobaczy ponownie i bledy sam wyeliminuje jeśli łaska.
Pzdro.
Resztę już skopiowałem bo nie wiedziałem. Ale jak się okaze ,ze nie mozna kopiować to naprawde.. niech ktoś zobaczy ponownie i bledy sam wyeliminuje jeśli łaska.
Pzdro.
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych