Skocz do zawartości

Zdjęcie

Microsoft Word 2007

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
4 odpowiedzi w tym temacie

#1 slawcioo

slawcioo

Początkujący

• 26 postów

Napisano 13 11 2010 - 14:25

Witam! Czy mógłby ktoś zerknąć okiem na pewien plik? Bo nie wiem czy mam wszystko dobrze, porównać z tym drugim plikiem, tak jak ma być zrobione. Jeśli gdzies jest jakiś błąd w czymkolwiek to prosże poprawić, bo ja mogłem coś przeoczyć.. Plik word- wzory-1 , oraz word- wzory-1 tak ma być zrobione (czyli ten drugi plik to zadania, tamten to prze ze mnie dotychczas zrobione, ale nie wszystko umiem zrobić).

Pozdrawiam i z góry
dzięki.

Na tej stronie
są te pliki:
http://chomikuj.pl/slawcioo18

• 0

#2 easy57214

easy57214

Początkujący

• 47 postów

Napisano 13 11 2010 - 18:01

1. brakuje ci kilku wzorów
2. Niektóre nie są wyśrodkowane i nie wszystkie rzeczy są wzięte pod równanie
3. Po co ci to, jak masz pokazane jak to zrobić to skopiuj i po sprawie. Przynajmniej ja bym tak zrobił gdybym miał takie zadanie :)

To tyle jak na pierwszy rzut oka :)

• 0

#3 slawcioo

slawcioo

Początkujący

• 26 postów

Napisano 13 11 2010 - 21:24

1. brakuje ci kilku wzorów
2. Niektóre nie są wyśrodkowane i nie wszystkie rzeczy są wzięte pod równanie
3. Po co ci to, jak masz pokazane jak to zrobić to skopiuj i po sprawie. Przynajmniej ja bym tak zrobił gdybym miał takie zadanie :)

To tyle jak na pierwszy rzut oka :)

no to skopiowałem, ale to będzie babka z uczelni sprawdzać. chyba nie zauwązy ,że skopiowane hmm? tzn ta reszta bo poprawiłem.
  • 0

#4 easy57214

easy57214

Początkujący

• 47 postów

Napisano 14 11 2010 - 09:08

Na 99% nie powinna się pokapować jeśli tak ma być poprawnie to ci nie udowodni że skopiowałeś, a 1% na to że ma tam jakieś niepostrzeżone znaki czy zapisy.... Zresztą jak masz nie "kujońską" klasę to zrobią tak samo :).....No ale wybiegamy trochę z tematu bo to jest forum komputerowe a nie ściąga.pl :)
  • 0

#5 slawcioo

slawcioo

Początkujący

• 26 postów

Napisano 14 11 2010 - 20:52

http://chomikuj.pl/slawcioo18 poprawiony ten nowy plik na początku listy, jak coś źle to popraw ktoś ok? :)
Resztę już skopiowałem bo nie wiedziałem. Ale jak się okaze ,ze nie mozna kopiować to naprawde.. niech ktoś zobaczy ponownie i bledy sam wyeliminuje jeśli łaska.

Pzdro.

• 0

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych