Skocz do zawartości

Zdjęcie

Metin 2 i Problem z Komputerem podczas uruchamiania gry

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
3 odpowiedzi w tym temacie

#1 Krzysztofsc

Krzysztofsc

Początkujący

• 51 postów

Napisano 18 04 2012 - 11:03

Witam.
Na początek nie wiedziałem za bardzo do jakiej kategorii dodać ten temat.
Mam taki problem, że gdy włączam powyższą grę, nagle na monitorze wyskakuje niebieski ekran i taka informacja:
STOP: c006021a {Błąd krytyczny systemu}
Proces systemowy Windows SubSystem zakończył się niespodziewanie ze stanem 0xc0000005
(0x7c9106c3 0x005 beel 04)
System zostanie zamknięty.
Rozpoczynanie zrzucanie fizycznej pamięci.
Zrzucanie pamieci fizycznej na dysk.: I teraz jak dojdzie do 100, zrestartowuje komputer. Uruchamiam swoje konto i włączam grę, to się normalnie uruchamia. I tak zawsze się robi, gdy chcę włączyć Metin 2.
Czym to jest spowodowane i co zrobić żeby nie wyskakiwał ten problem przy włączaniu gry ?

• 0

#2 makensis

makensis

Naczelny

• 5 036 postów

Napisano 19 04 2012 - 10:33

Może być wszystko i nic. Jak masz minimum wiedzy i trochę czasu wolnego to zrób przegląd komputera. Powyciągaj wszystkie części, wyczyść je, nałóż nową pastę srebrną na procesor(w minimalnej ilości), jeśli stara jest słabej jakości(uważaj aby nie ukruszyć jądra procesora, jeśli nie jest osłonięte metową płytką. Do tego kup sprężone powietrze i przeczyść nim raszki od zasilacza, karty graficznej.
Przed czyszczeniem wykonaj test Speedfanem jakie są temperatury i obciążenie komputera. Oczywiście w trakcie testów musiałbyś włączyć program Prime95 i ustawić w nim maksimum wykorzystania procesora i pamięci RAM.

• 0

#3 Qauke

Qauke

Expert

• 5 156 postów

Napisano 19 04 2012 - 22:25

Przed czyszczeniem wykonaj test Speedfanem jakie są temperatury i obciążenie komputera.

Nie chcę się wcinać , ale SpeedFan strasznie przekłamuje temperatury. Najdokładniejszym programem myślę ze jest Core Temp

http://www.programypc.pl/core;temp;0;96;beta,program,2180.html
  • 0

#4 MasterofAPI

MasterofAPI

Początkujący

• 33 postów

Napisano 03 05 2012 - 20:24

Może masz zbyt słabego kompa na ta grę?

• 0

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych