- Forum komputerowe
- → Przeglądanie profilu: Posty: Maszy
Statystyki
- Grupa: Użytkownik
- Całość postów: 12
- Odwiedzin: 1 694
- Tytuł: Początkujący
- Urodziny: Data urodzin nie została podana
-
O mnie
-
GG
7814533
0
Neutralna
Moje posty
W temacie: Plik ISO - jak uruchomić?
17 11 2007 - 13:10
Tzn. wypaliłem go już przez Ashampoo więc Alkohol chyba nic nie zmieni. To trzeba jakoś rozpakowywać zanim sie wypali? Albo po wypaleniu?
W temacie: Wypaliłem format ISO na płyte, system tego nie widzi
16 11 2007 - 09:52
Dzięki serdeczne! Spaliłem alkoholem i system widzi ten plik na dvd. Problem w tym że nie wiem jakim programem teraz to otworzyć. Myslałem że zrobi się z tego płytka instalacyjna.
Czy przed spaleniem na płyte plik iso mam jakoś rozpakowac? A może juz po wypaleniu na płyte? Pomocy bo już powoli nie wyrabiam. zaliczam wszystkie możliwe problemy
Czy przed spaleniem na płyte plik iso mam jakoś rozpakowac? A może juz po wypaleniu na płyte? Pomocy bo już powoli nie wyrabiam. zaliczam wszystkie możliwe problemy
W temacie: Złożony problem z wypalaniem płyty (format ISO)
16 11 2007 - 09:49
To jest laptop więc chyba nie moge tego sprawdzić
W temacie: Wypaliłem format ISO na płyte, system tego nie widzi
14 11 2007 - 12:43
Nero 8
W temacie: Złożony problem z wypalaniem płyty (format ISO)
14 11 2007 - 09:53
Dzieki za pomoc chłopaki ale już się wyjasniło. Przegladnałem sobie właściwości mojej spalarki i sie okazało że nie obsługuje płytek z "+". Kupiłem dvd-r i poszło sprawnie ale teraz wchodze na dysk e (dvd) i nie ma żadnego pliku mimo iz miejsce na płycie jest cześciowo zajęte. Załozylem drugi topic z tym pytaniem. Swoja drogą nie wiem co zrobiłem że nagrywarka cos nagrywała na płyte + której nie obsługuje.
- Forum Komputerowe Tweaks.pl
- → Przeglądanie profilu: Posty: Maszy
- Polityka prywatności
- Szukaj
- Regulamin Forum ·

Moja zawartość