- Forum komputerowe
- → Przeglądanie profilu: Posty: Masterblaster
Statystyki
- Grupa: Użytkownik
- Całość postów: 3
- Odwiedzin: 1 055
- Tytuł: Nowy
- Urodziny: Data urodzin nie została podana
-
O mnie
-
Jaki posiadasz system operacyjny?
Vista
Moje posty
W temacie: Rzężenie komputera
21 03 2008 - 22:48
Mam na gwarancji, tylko, że mam problem z tym, że jestem za granicą gdzie też ten komputer kupiłem a z racji, ze wracam już za parę tygodni to mogę mieć problemy ze zwrotem z serwisu. Chyba pozostaje pójście do fachowca już w Polsce. Może jak już tu jestem to czy otworzenie laptopa może wiązać się z jakimiś problemami? Otwierałem i nie raz czyściłem sobie stacjonarnego, wszystko tam jest przytwierdzone do szkieletu, praktycznie nie ma opcji żeby coś tam uszkodzić poprzez samo otworzenie, no i oczywiście można mieć włączonego kompa. Nie wiem jak laptop jest zbudowany i mam wątpliwość czy jak otworzę go w celu "diagnozy" burczenia to czy nic czasem nie uszkodzę.
W temacie: Rzężenie komputera
21 03 2008 - 21:03
Dokładnie jest tak, że czasem tylko lekko pyka, że tak powiem w sytuacji, że nic nie robie, po prostu chodzi, ale czasem ma po prostu nawet w stanie spokoju takie humory, że od razu wskakuje na obrony i zaczyna rzezic. Uspokoi sie i potem znowu. Ciężko określić czy jest to równomierne, bo raz jest szybciej, raz wolniej, raz z większą częstotliwością raz z mniejszą. Niedługo będę robił format zobaczymy co będzie wtedy, zakładam, że nic się nie zmieni, ale nadzieja matką głupich.
Sorka, za niewiedzę, ale czym jest ten cooler? może ktoś wyjaśnić podstawę tego działania, bo zakładam, że nie chodzi o wentylatorek.
z góry dzięki.
ok, już dowiedziałem się czym jest cooler, jednak jest to chłodzenie:)
czy jest ktoś w stanie powiedzieć jaki jest dobry cooler dla chipseta ATI Radeon Xpress 1250?
Btw: czy takie problemy z ewentualnym dyskiem twardym, czy tym coolerem są niebezpieczne dla reszty kompa jeśli się w porę ich nie wymieni?
Sorka, za niewiedzę, ale czym jest ten cooler? może ktoś wyjaśnić podstawę tego działania, bo zakładam, że nie chodzi o wentylatorek.
z góry dzięki.
ok, już dowiedziałem się czym jest cooler, jednak jest to chłodzenie:)
czy jest ktoś w stanie powiedzieć jaki jest dobry cooler dla chipseta ATI Radeon Xpress 1250?
Btw: czy takie problemy z ewentualnym dyskiem twardym, czy tym coolerem są niebezpieczne dla reszty kompa jeśli się w porę ich nie wymieni?
- Forum Komputerowe Tweaks.pl
- → Przeglądanie profilu: Posty: Masterblaster
- Polityka prywatności
- Szukaj
- Regulamin Forum ·

Moja zawartość