- Forum komputerowe
- → Przeglądanie profilu: Tematy: Mariox
Statystyki
- Grupa: Użytkownik
- Całość postów: 7
- Odwiedzin: 543
- Tytuł: Obserwator
- Urodziny: Data urodzin nie została podana
-
O mnie
-
Jaki posiadasz system operacyjny?
Windows
Moje tematy
Jak zgrać viste na płytkę (acer 5930G)
20 09 2008 - 11:37
Witam zakupiłem nie dawno laptop Acer Aspire 5930G. Po włączeniu komputera automatycznie uruchomił mi się instalator windows vista. Zainstalowałem następnie automatycznie zainstalowały mi się wszystkie potrzebne sterowniki. Moje pytanie dotyczy tego czy jest możliwość zgrania visty wraz z sterownikami na płytkę? Jeśli tak to proszę o podpowiedź. Następne moje pytanie to czy może wie ktoś skąd ewentualnie mógłbym pobrać sterwoniki??
Acer - dobry wybór?
27 08 2008 - 21:28
Witam. Znalazłem w Niemczech ciekawy laptop za (tak mi się wydaję nie wielką cenę)
PROCESOR: Intel Centrino 2 z 2,00 Ghz,1066MHz FSB DYSK 2x 320 GB sata
GRAFIKA GF 9600GT 512 mb PAMIĘĆ: 4096 mb
Cena 849 euro czyli cos kolo 2600 złotych.
Powiedzcie czy się opłaca i co w ogole myslicie o tej firmie. Jaka w ogole proponujecie firme lapptopa bo mam benq i nie jestem z niej zadowolony??
PROCESOR: Intel Centrino 2 z 2,00 Ghz,1066MHz FSB DYSK 2x 320 GB sata
GRAFIKA GF 9600GT 512 mb PAMIĘĆ: 4096 mb
Cena 849 euro czyli cos kolo 2600 złotych.
Powiedzcie czy się opłaca i co w ogole myslicie o tej firmie. Jaka w ogole proponujecie firme lapptopa bo mam benq i nie jestem z niej zadowolony??
Polskie Znaki na niemieckim komputerze
26 08 2008 - 19:50
Otóż pracuję w Niemczech za parę tygodni zjeżdżam do Polski (studia) i chcę sobie kupić laptopa (w Niemczech są tańsze). Mam już upatrzony kaska jest i już pewnie bym go miał tylko nasuwa się jedno pytanie? Jest w nim niemiecka klawiatura:/ i nie chodzi mi już o inne ułożenie przycisków tylko brak polskich znaków. Moje pytanie brzmi czy się zrobić tak, żebym mógł mieć polskie znaki bo jak wiadomo w laptopie klawiatury się nie da wymienić, kiedy ten jest na gwarancji.
- Forum Komputerowe Tweaks.pl
- → Przeglądanie profilu: Tematy: Mariox
- Polityka prywatności
- Szukaj
- Regulamin Forum ·

Moja zawartość