- Forum komputerowe
- → Przeglądanie profilu: Posty: Manlou
Statystyki
- Grupa: Użytkownik
- Całość postów: 8
- Odwiedzin: 410
- Tytuł: Obserwator
- Urodziny: Data urodzin nie została podana
-
O mnie
-
Jaki posiadasz system operacyjny?
Windows XP SP2
0
Neutralna
Moje posty
W temacie: Płyta i pamięć - pytanie
15 03 2008 - 12:57
Wiec wybor e4500 Dfi bloodiron i 2xGeil jest dobry czy zostac przy Abicie? A i czy polecasz jakies chlodzenie na CPU ?
15 03 2008 - 11:27
Nie wiem czy dobrze zrozumialem. Chodzi Ci o to, ze lepiej brac e8200 i do tego ktoras z pozywej wymienionych plyt,a jak nie to zostac przy wczesniejszego zestawu? Kiedys ktos mi cos wspominal, zeby zwaraca uwage na rozne opakowania procesorow, ze niby roznia sie specyfika czy to prawda
?
EDIT: I ktora z wymienionych DFI czy FOXCONN jest wydajniesza?
EDIT2:Z tym procesorem to jest tylko roznica czy podkrece czy nie(co do wydajnosci) czy e8200 ma jakies nowe rewelacje(roznice miedzy fsb)? A takze czy duza roznica jest miedzy rodzajem rdzenia Allendale,Conroe czy Wolfdale
EDIT: I ktora z wymienionych DFI czy FOXCONN jest wydajniesza?
EDIT2:Z tym procesorem to jest tylko roznica czy podkrece czy nie(co do wydajnosci) czy e8200 ma jakies nowe rewelacje(roznice miedzy fsb)? A takze czy duza roznica jest miedzy rodzajem rdzenia Allendale,Conroe czy Wolfdale
15 03 2008 - 00:39
Pewnie ze sie pomylileł dzieki za poprawke ;p. Dzieki za zaproponowany sprzet. A gdybym dal troche wiecej kasy o wiele leprzy sprzęt wyszedlby?
O to dokladnie chodzilo ? :
płyta
Ram
Procesor
Na stronie sklepu wychodzi razem 311$, wiec na ebay uda mi sie wiecej za oszczedzic, a chcialbym zobaczyc czy dalobysie cos wiecej uzyskac, oczywiscie w miare mozliwosci. Jeszcze raz dzieki.
EDIT: A jeszcze jedno pytanie mam wiatraczek Ninja Mini czy jest on dobrym rozwiązaniem?
O to dokladnie chodzilo ? :
płyta
Ram
Procesor
Na stronie sklepu wychodzi razem 311$, wiec na ebay uda mi sie wiecej za oszczedzic, a chcialbym zobaczyc czy dalobysie cos wiecej uzyskac, oczywiscie w miare mozliwosci. Jeszcze raz dzieki.
EDIT: A jeszcze jedno pytanie mam wiatraczek Ninja Mini czy jest on dobrym rozwiązaniem?
13 03 2008 - 16:28
Chcialbym jeszcze troche posiedziec na mojej karcie
. Teraz wiem czego szukac. Oczywiscie bedzie to Procek Plyta i Ram ale co do szczegolow to nie mam pojecia. Chce w miare mozliwosci dosc wydajna maszyne.Teraz temat pod chodzi pod dzial do zestawu komputerowego 
EDIT:
Wiec procek juz wybralem, oczywiscie Intel Pentium D, jaka plyta i ram bylyby dobre wydajnosciowo i oczywiscie troche do o/c.
EDIT:
Wiec procek juz wybralem, oczywiscie Intel Pentium D, jaka plyta i ram bylyby dobre wydajnosciowo i oczywiscie troche do o/c.
13 03 2008 - 16:09
Wiec polecasz kupic nowy procek, plyte i ramy?, a zostawic tylko karte tak? znajdzie gdzies na forum takie zestawy czy cos polecasz:>?
- Forum Komputerowe Tweaks.pl
- → Przeglądanie profilu: Posty: Manlou
- Polityka prywatności
- Szukaj
- Regulamin Forum ·

Moja zawartość