- Forum komputerowe
- → Przeglądanie profilu: Posty: Manilla
Statystyki
- Grupa: Użytkownik
- Całość postów: 28
- Odwiedzin: 1 644
- Tytuł: Początkujący
- Urodziny: Data urodzin nie została podana
-
0
Neutralna
Moje posty
W temacie: Nawigacja za 650PLN.
14 04 2009 - 11:49
nie dziwne, że używałeś tego samego tylko pod znaczkiem Manty bo i Pentagram i Manta to produkty Om-owe jednej z polskich firm. nie polecałbym ani jednego ani drugiego, to produkowane w chinach badziewko, te same egzemplarze idą do supermarketów i kosztują po 100 zł. Podobnie Lark, wszystko to są marki supermarketowe a niestety po sprzęcie o takim charakterze nie można spodziewać się solidności....Polecam kupowanie sprzętu elektronicznego w sklepach o takim profilu, daje to gwarancję, że nie kupimy chłamu. A cena może być ta sama co w markecie, tyle, że jakość znacznie wyższa
W temacie: Nawigacja za 650PLN.
10 04 2009 - 12:51
Ja też mam Mio. Oni wymiatają na rynku gps więc pewnie są jakieś powody dla których ludzie tak chętnie kupują. Ja jestem mega zadowolona. Ten sprzęt jest solidny i trwały. Ma spory wyswietlacz, niezłe mapy i jest prosty w obsłudze. Poza tym nie zawiera zbędnych ficzerów - bajerów, które spowalniają niepotrzebnie działanie. A to jaki model wybrać to zależy jakie mapy potrzebujesz, czy Polskę, czy Europa też by Ci się przydała
W temacie: MP4 do 300zł
10 04 2009 - 12:44
Uwaga na Creativa bo nie ma serwisu w Polsce a jest dość awaryjny. Mam Zena, bardzo go lubię ale nie polecam, niestety. Do delkatne urządzenie a nie ma gdzie naprawić w razie czego. Poza tym wiem, że wypuścili na rynek serię z wadami fabrycznymi, mój egzemplarz do ntej serii należał....
W temacie: MIO aktualizacja dla serii C
10 04 2009 - 12:37
Są bardzo spoko te mapy. W stolicy są już uwzględnione drogi po remontach.
W temacie: MIO aktualizacja dla serii C
16 03 2009 - 14:26
Ja już jeżdżę na zaktualizowanej mapie. śmiga aż miło! Jedyne koszty jakie trzeba było ponieść to koszty wysyłki ale cała procedura jest dość sprawna, po niecałych 2 tygodniach otrzymałem nowe mapy.
- Forum Komputerowe Tweaks.pl
- → Przeglądanie profilu: Posty: Manilla
- Polityka prywatności
- Szukaj
- Regulamin Forum ·

Moja zawartość