Skocz do zawartości

Manilla

OFFLINE Ostatnio: 14 04 2009 11:55
-----

Moje posty

W temacie: Nawigacja za 650PLN.

14 04 2009 - 11:49

nie dziwne, że używałeś tego samego tylko pod znaczkiem Manty bo i Pentagram i Manta to produkty Om-owe jednej z polskich firm. nie polecałbym ani jednego ani drugiego, to produkowane w chinach badziewko, te same egzemplarze idą do supermarketów i kosztują po 100 zł. Podobnie Lark, wszystko to są marki supermarketowe a niestety po sprzęcie o takim charakterze nie można spodziewać się solidności....Polecam kupowanie sprzętu elektronicznego w sklepach o takim profilu, daje to gwarancję, że nie kupimy chłamu. A cena może być ta sama co w markecie, tyle, że jakość znacznie wyższa

W temacie: Nawigacja za 650PLN.

10 04 2009 - 12:51

Ja też mam Mio. Oni wymiatają na rynku gps więc pewnie są jakieś powody dla których ludzie tak chętnie kupują. Ja jestem mega zadowolona. Ten sprzęt jest solidny i trwały. Ma spory wyswietlacz, niezłe mapy i jest prosty w obsłudze. Poza tym nie zawiera zbędnych ficzerów - bajerów, które spowalniają niepotrzebnie działanie. A to jaki model wybrać to zależy jakie mapy potrzebujesz, czy Polskę, czy Europa też by Ci się przydała

W temacie: MP4 do 300zł

10 04 2009 - 12:44

Uwaga na Creativa bo nie ma serwisu w Polsce a jest dość awaryjny. Mam Zena, bardzo go lubię ale nie polecam, niestety. Do delkatne urządzenie a nie ma gdzie naprawić w razie czego. Poza tym wiem, że wypuścili na rynek serię z wadami fabrycznymi, mój egzemplarz do ntej serii należał....

W temacie: MIO aktualizacja dla serii C

10 04 2009 - 12:37

Są bardzo spoko te mapy. W stolicy są już uwzględnione drogi po remontach.

W temacie: MIO aktualizacja dla serii C

16 03 2009 - 14:26

Ja już jeżdżę na zaktualizowanej mapie. śmiga aż miło! Jedyne koszty jakie trzeba było ponieść to koszty wysyłki ale cała procedura jest dość sprawna, po niecałych 2 tygodniach otrzymałem nowe mapy.