Witam, mam mały problem z moim komputerem. Podczas prostych operacji (Instalacja, kopiowanie na dysk) komputer dość często się wiesza... Nie wiem co może być tego przyczyną... Nic się nie przegrzewa, sterowniki powymieniane, procesor 2 rdzenie (z tego co wiem na owym procesorze nie powinny występować takie problemy) Dosyć nie dawno wykonałem format systemu i wszytko było ok. Proszę o szybką pomoc, pozdrawiam.
System Oper.: Win Xp
Mały problem z komputerem
Rozpoczęty przez
kepkeQ`
, 29 01 2008 22:48
5 odpowiedzi w tym temacie
Napisano 29 01 2008 - 22:48
Napisano 29 01 2008 - 23:09
A moze masz coś na kompie. Jakiegos wirka czy cos. Sprawdź może antywirkami.
A jak masz czysto to niewiem, spróbuj może defragmentacji, albo zainstaluj Ccleaner'a, jak go uruchamiasz to on usuwa różne pliki tymczasowe np. historia przeglądarki. Co powoduje mniejsze zamulanie kompa, a więc mniejsze szanse zwiechy.
A jak masz czysto to niewiem, spróbuj może defragmentacji, albo zainstaluj Ccleaner'a, jak go uruchamiasz to on usuwa różne pliki tymczasowe np. historia przeglądarki. Co powoduje mniejsze zamulanie kompa, a więc mniejsze szanse zwiechy.
Napisano 30 01 2008 - 20:54
Teraz w dodatku zaczęły występować Blue Screeny z komunikatem nv4_disp.dll czy cos podobnego... Pomocy
Napisano 30 01 2008 - 20:59
Daj logi z Hjt pewnie komputer masz zaśmiecony jakimiś syfami.
Napisano 30 01 2008 - 21:14
sprawdź napięcia EVEREST'em albo jak umiesz to w BIOS'ie
Napisano 31 01 2008 - 10:06
To wyglada na sterowniki od grafiki. Pokombinuj z różnymi wersjami, moze to coś ta.Teraz w dodatku zaczęły występować Blue Screeny z komunikatem nv4_disp.dll czy cos podobnego... Pomocy
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych