Skocz do zawartości

Zdjęcie

MIO P360

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
1 odpowiedź w tym temacie

#1 cebula

cebula

Początkujący

• 18 postów

Napisano 07 03 2008 - 22:36

Witam !

Nie jestem pewien czy to właściwy dział (jeśli nie to proszę o przeniesienie do właściwego), ale że notebookom do palmtopów nie daleko więc pytam:

czy wiecie może cos o jakiejś zewnętrznej - czyli dopinanej małej klawiaturce do MIO p360 ? Bo pisanie rysikiem jest męczące, a taka zewnętrzna klawiatura powinna mi bardzo pomóc.

Chciałbym takową kupić, ale nigdzie nie widzę oferty, która by spełniałą moje oczekiwania. Jeśli są klawiaturki to na inne modele np: http://www.allegro.pl/item323239077_klawia..._fvat_gwar.html albo są na bluetooth (a mio p360 nie ma bluetooth)

z góry dzięki za pomoc !

ps. zauważyłem dział "inne urządzenia" ślepak jestem :turned: , przepraszam i proszę o przeniesienie

• 0

#2 makensis

makensis

Naczelny

• 5 036 postów

Napisano 12 03 2008 - 17:02

Jeśli modele pokrewne(wyszczególnione w aukcji) mają ten sam system operacyjny i te same złącze to sprzęt powinien być kompatybilny. W takich sprawach sprzedawca zazwyczaj idzie na ugodę i istnieje możliwość odesłania towaru, gdy nie jest kompatybilny.

Sorry nie zwróciłem uwagi, klawiatura kosztuje 9.99zł, to chyba nie dużo prawda?

• 0

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych