Skocz do zawartości

Luke82

OFFLINE Ostatnio: 17 11 2007 12:45
-----

Moje posty

W temacie: Bearshare - Błąd

14 11 2007 - 12:58

Co do p2m muszę stwierdzić że probowałem ściągnąć kilka plików i co do prędkości nie widzę żadnej różnicy w stosunku do Bearshare więc zarazie chyba pozostanę przy p2p.

Co co nakładki na winde to tak sprobuje tylko muszę odszukać mojego Windowsa :x

edit.co do p2m to zbyt pochopnie wydałem opinie teraz zasysam nfs ps i całość ma prawie 5gb ale jak tak dalej pójdzie to w ciągu 48h sie ściągnie a przy moim łączu 512 radiówka to [beeep]iście.ściąga z pełną mocą jak mam max 64 kB/s to i z taką ściąga więc narazie cofam co napisałem.

Pozdrawiam

14 11 2007 - 12:10

hmm może sie tą wypowiedzią pogrążę ale jak mam to zrobic?

p.s. mam małą prośbe do tych co są na jakims forum p2m ,jakby ktoś mógł niech mnie zaprosi czy jakos tak bo nie mogę się zarejestrować na żadne :lol: ( davidek881@wp.pl)

Pozdrawiam

14 11 2007 - 11:07

yahoo69 no Miśka sorki kreseczke zgubiłem :lol: ,reinstalke robiłem więc chyba format mnie czeka już chyba 6 w tym roku :D
Rss a może polecasz jakies konkretne programy do p2m bo się przymierzam ale nie wiem od czego zacząć .

Pozdrawiam

W temacie: Logi - Długo włączający sie komputer

07 11 2007 - 16:43

dodatkowo kilboxem usuniesz BearShare.exe" /pause

tzn. że mam usunąć ikonę przez którą uruchamiam Miśka? bo nie za bardzo rozumiem .
Dzięki za pomoc wncvirus i za wyrozumiałość .

Mam małe pytanko a raczej dwa;gdy włączam komp. dochodzi do momentu pojawienia się tapety ,bez całego pulpitu z ikonkami trzeba czekac ok 30 sek. aż się pojawia ,gdzie może tkwic problem? A drugie pytanie to czy aktualizacje mogą same się włączyc bo dziś zauważyłem ze się same włączyły( a miałem ustawione na "wyłączone")

Pozdrawiam