Skocz do zawartości

Lordmathew

OFFLINE Ostatnio: 30 01 2008 18:52
-----

Moje posty

W temacie: Jak powiększyć pamieć RAM?

20 01 2008 - 12:20

Dzieki wielkie wszystkim głównie Nurkowi komp już działa z monitorem mój brat cioteczny informatyk coś pomajstrował i już jest super. Gram sobie w gothic 3 na full detalach a jak biore opcje "własne" to jest wszystko na full na tych liniach.
Jeszcze raz dzięki temat można zamknąć. Pozdrawiam lordmathew!

16 01 2008 - 20:30

A jak sie resetuje biosa? Bede musiał całą obudowe zdejmowac no to super.

16 01 2008 - 18:17

Ale nie chodzi o to bo mi ten monitor pokazuje ze jest wlączony (lampka na zielono jest) ale ta lampka ciągle miga równomiernie co pare sekund i nic nie włącza.

16 01 2008 - 16:47

Jestem bardzo zdenerwowany!!!Kabel juz wysłali i przeprosili ale tu cos jeszcze innego okazuje sie ze mój komputer nie współgra ze starym monitorem. Podłączam z kablem który łączy komputer z listwą (wziąłem od starego kompa) i co sie okazuje komputer dziala CD ROM sie otwiera widac ze wszystko działa w komputerze myszka i klawiatura tez ale monitor nie tylko lampka miga tak samo i ciągle monitor is going to sleep! Sprawdzałem dwa monitory jeden płaski 17 cali HP L1706 i stary gruby monitor samsung sync master 735s i to samo nic sie nie pojawia na ekranie. Czy to znaczy ze muszę kupic nowy monitor bo ten komputer wymaga lepszego? Bo moi rodzice mówią ze jest
to mozliwe . Co wy na to jezeli tak to powiedzcie jaki w granicach 600zł. Pozdrawiam lordmathew czekam na odpowiedz jak najszybciej!

15 01 2008 - 21:59

Komputer juz jest wszystko ok ustawilem sobie go na biurku podłączam myszke , monitor, klawiature. I nie mogę włączyc komputera bo nie ma kabla który łączy komputer z listwą zasilającą. I tu pytanie czy oni muszą dać mi do tego komputera ten kabel? Czy ja musze sobie sam kupic w sklepie? Bo jesli tak bede musial do nich napisac ale firma przysyłkowa ups jest bardzo dobra bo dokładnie tydzien tem go zamówiłem i juz jest! Pozdrawiam lordmathew