Skocz do zawartości

Zdjęcie

Logi - Wolne wczytywanie

• Zamknięty Temat jest zamknięty
1 odpowiedź w tym temacie

#1 kucharz12

kucharz12

Nowy

• 4 postów

Napisano 12 11 2011 - 19:58

Siemanko,
mam bardzo uporczywy problem. Chodzi o to, że od niedawna wszystkie moje gry wczytują się bardzo dług. Przyszło to z dnia na dzień i zupełnie nie wiem dlaczego. Dajmy na to kilka dni po ów spowolnieniu, gdy jeszcze myślałem ze to nic takiego zainstalowałem sobie GTA IV i do teraz początkowe wczytywanie (od kliknięcia na ikonę do pojawienia się menu gry) trwa jakieś 15-20 minut po czym klikam swojego save'a i muszę czekać kolejne ponad 15 minut, do tego są liczne lagi, a gdy ukończę jakąś misje wczytywanie kolejnej trwa jakieś 10 minut. Oprócz gier spowolniła się ogólna praca komputera, próbowałem już chyba wszystkiego co było w Google m.in. defragmentacje wszystkich dysków, oczyszczanie dysków, wielokrotne skanowanie w poszukiwaniu błędów, usunięcie zbędnych aplikacji i gier itd. Dodam, że wszystko zainstalowane jest na moim zewnętrznym dysku na USB Samsung s2 portable device 500gb. Jest zapełniony w połowie i wcześniej był podpięty pod to samo wejście USB i nie zmulał żadnej gry. Moje parametry:

- Karta graficzna: Nvidia GeForce 9800gt
- Procesor: Amd Athlon 64 x2 Dual Core Processor 6000+ x2
- Pamięć RAM: 4 gb
- Pamięć wbudowana: 320 gb podzielona na dwie partycje + dysk USB samsung s2 portable device 500 gb

Oto moje logi z OTL(wyświetlił mi się tylko jeden notatnik):

1. http://www.wklejto.pl/109034

Mam nadzieje,że coś poradzicie :D

• 0

#2 ordynat

ordynat

Zaawansowany użytkownik

• 804 postów

Napisano 12 11 2011 - 21:00

Nie masz żadnej infekcji.

Kosmetyka:
Uruchom OTL i w oknie Własne opcje skanowania/Script wklej to:

:OTL
O4 - HKCU..\Run: [RESTART_STICKY_NOTES] C:\Windows\System32\StikyNot.exe File not found
O2 - BHO: (uTorrentBar Toolbar) - {bf7380fa-e3b4-4db2-af3e-9d8783a45bfc} - C:\Program Files (x86)\uTorrentBar\prxtbuTor.dll (Conduit Ltd.)
O3 - HKLM\..\Toolbar: (uTorrentBar Toolbar) - {bf7380fa-e3b4-4db2-af3e-9d8783a45bfc} - C:\Program Files (x86)\uTorrentBar\prxtbuTor.dll (Conduit Ltd.)
O3 - HKCU\..\Toolbar\WebBrowser: (uTorrentBar Toolbar) - {BF7380FA-E3B4-4DB2-AF3E-9D8783A45BFC} - C:\Program Files (x86)\uTorrentBar\prxtbuTor.dll (Conduit.)
IE - HKLM\..\URLSearchHook: {bf7380fa-e3b4-4db2-af3e-9d8783a45bfc} - C:\Program Files (x86)\uTorrentBar\prxtbuTor.dll (Conduit Ltd.)
IE - HKCU\..\URLSearchHook: {bf7380fa-e3b4-4db2-af3e-9d8783a45bfc} - C:\Program Files (x86)\uTorrentBar\prxtbuTor.dll (Conduit Ltd.)
FF:64bit: - HKLM\Software\MozillaPlugins\@microsoft.com/GENUINE: disabled File not found
FF - HKLM\Software\MozillaPlugins\@microsoft.com/GENUINE: disabled File not found

:Files
C:\Program Files (x86)\uTorrentBar

:Commands
[emptyflash]
[emptytemp]

Kliknij w Wykonaj Script.

Na próbę wyłącz NOD'a, i sprawdź, czy to poprawi sytuację.

.

• 0

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych