- Forum komputerowe
- → Przeglądanie profilu: Posty: Laura11
Statystyki
- Grupa: Użytkownik
- Całość postów: 7
- Odwiedzin: 794
- Tytuł: Obserwator
- Urodziny: Data urodzin nie została podana
-
O mnie
-
Jaki posiadasz system operacyjny?
Windows
0
Neutralna
Znajomi
Laura11 nie posiada znajomych
Moje posty
W temacie: Karta graficzna do The Sims 3
08 01 2011 - 00:08
Teraz kolejny problem, poniewaz w momencie instalowania sterowników pojawia sie komunikat:"Sterownik nie może być zainstalowany, nie wykryto odpowiedniego urządzenia".
07 01 2011 - 21:19
Właśnie tak zrobiłam i wówczas pojawił się napis na monitorze "No signal". po podpieciu kabla pod zintegrowana i wyjeciu nowej sygnał do monitora wraca.
07 01 2011 - 19:48
Witam,
tak wiec w/w karta zakupiona i tu jeszcze raz prosze o pomoc. Otóż po podłaczeniu jej do komputera na monitorze wyswietla sie "No signal". Proszę o instrukcje jak prawidlowo zainstalowac ta karte. Dodam, ze nasza jest zintegrowana.
Bede wdzieczna za pomoc.
tak wiec w/w karta zakupiona i tu jeszcze raz prosze o pomoc. Otóż po podłaczeniu jej do komputera na monitorze wyswietla sie "No signal". Proszę o instrukcje jak prawidlowo zainstalowac ta karte. Dodam, ze nasza jest zintegrowana.
Bede wdzieczna za pomoc.
29 12 2010 - 21:17
27 12 2010 - 21:33
Chodzi o kartę, która uciagnie grę bez zawieszania itp. Wersja jak najtańsza, tylko do Simsów. Kompletnie sie na tym nie znam i nie potrafię powiedzieć do jakiej ceny. Dziekuję za zainteresowanie. Jeśli mielibyście jakieś propozycje to proszę o podpowiedź, bo mi dziecko dziurę w brzuchu wierci 
Dodam jeszcze, informację z opakowania gry:
Grafika- Karta graficzna ze 128Mb pamieci VideoRam i obsługą funkcji PixelShader 2.0
Dodam jeszcze, informację z opakowania gry:
Grafika- Karta graficzna ze 128Mb pamieci VideoRam i obsługą funkcji PixelShader 2.0
- Forum Komputerowe Tweaks.pl
- → Przeglądanie profilu: Posty: Laura11
- Polityka prywatności
- Szukaj
- Regulamin Forum ·

Moja zawartość