W grach nr 1 to karta graficzna. Szybszy procek i ram moze troche przyśpieszy gry, ale na wiele bym nie liczył. Nie pomoga równiez dwa rdzenie, bo wszystki gry korzystają tylko z jednego. Myslę że lepszym wyjsciem byłaby wymiana grafiki na coś mocniejszego i dołożenie ramu, niż zmiana procka
Kupujesz coś takiego http://www.gral.pl/preview/Sapphire/Radeon...xDVIPCI-E2.0_24 do tego 1 albo 2 GB ramu i bedzie znacznie lepiej niz z nowym prockiem. Innym wyjściem jest uzywany 8800GTS z allegro albo nowy 8800GT jak ci się uda dostać w cenie 800-900 zł (żeby jeszcze na ram starczyło)
Swoją drogą to strasznie przepłaciłes za ten komputer.
Procek napewno wymienię na athlona 6000+.Na innych forach pytałem się też o ram i powiedzieli że XP wykrywa maksymalnie 3.21 GB ramu, ale kupię i tak 4GB bo niewykorzystane pozostanie i tak zaledwie 0,75 GB.Jak już to wymienię kupię sobie za jakiś czas kartę graficzną.Ten nowy radeon ma fenomenalne parametry.Dzięki że mi go podsunełeś ma piekielnie szybkie tasktowanie zbliżone do 8800GTX.Czy ten radeon będzie miał szansę w walce z kartami z serii 8800 i nie wiem jak wypada w testach ?

Moja zawartość
Nie podano