Skocz do zawartości

Krystian-o

OFFLINE Ostatnio: 20 12 2008 15:41
-----

Moje tematy

Camerka internetowa z mikrofonem

15 12 2008 - 17:29

Witam, mam problem. Chce kupic kamere internetowa z mikrofonem.
Moj net to 512 kb/s, radiowka.
Komp jest 2 rdzeniowy, karta muzyczna 7 kanalowa wiec obsluzy raczej kazda.
Potrzebuje kamery internetowej, ktora by miala mikrofon dzialajacy na odleglosc.
tak zeby moglo gadac kilka osob naraz dosyc swobodnie.
Obraz byl dosyc przejrzysty, no i najwazniejsze zeby dobrze dzialala na mojej radiowce.
Zeby sie nie okazalo ze kamerka potrafi duzo ale jest ograniczona przezinternet.
Cena maksymalna to 120 zl najlepiej cos taniej jezeli nie bedzie duzego uszczerbku na jakosci.

Jezeli temat podalem w zlym dziale to przepraszam. nieumialem znalezc odpowiedniejszego.

Problem z karta graficzna geforce 8600gts

14 12 2008 - 19:33

Witam, mam problem. Moja konfiguracja to 8600gts, 2gb ramu, foxconn p35a, e2180. Komp przy wlanczaniu chodzi glosno tzn tak jakby narmalnie. a Jak sie winows loguje to zaczyna chodzic dziwnie cicho. Mialem taki incydent ze podczas instalacji wyskoczyl komunikat ze karta graficzna dostaje za malo pradu. Jak sie windows zainstalowal to podlaczylem dwa molexy do niej bo ma taka funkcji i myslalem ze bedzie chodzilo narmalnie. komunikat juz nie wyskakuje ale karta chyba zwalnia. Moez sie przestawila na tryb zwyklej gt? co mam zrobic zeby chodzil normalnie? a moze to wogole nie wina karty tylko czego innego?

avertv 302

14 12 2008 - 18:24

Witam, mam problem. niemam sterownikow do avertv 302 karty telewizyjnej. sterownikow szukalem na stronie producenta i na roznych innych. Nie umiem znalezc sterownikow do tej karty telewizyjnej. moze ktos z was wie gdzie sa albo je ma?