Wystapil u mnie dziwny problem z windą.
Nastepuje chyba konflikt miedzy windowsem a internetem.
Gdy mam wlaczony internet (posiadam bezprzewodowy), wiekszosc z okien windowsa(np.System) i niektore programy (np. Gadu-Gadu) uruchamiaja sie po bardzo dlugim czasie. Po wlaczeniu okna Polaczenia Sieciowe proces "explorer.exe" sie sypie (trzeba go wlaczyc i uruchomic na nowo).
Ale zauwazylem ze jesli internet nie dziala (wczoraj mi go wylaczyli, dzieki temu to zaobserwowalem) windows dziala jak nalezy.
Co moze byc tego przyczyna? Jak sobie z tym poradzic ?
Konflikt między windowsem, a internetem
Rozpoczęty przez
STFUrca
, 11 09 2007 19:37
2 odpowiedzi w tym temacie
Napisano 11 09 2007 - 19:37
Napisano 11 09 2007 - 19:38
Są jakieś aktualizacje sterowników? System zabezpieczony? Pokaż logi z Hijack This + Silent Runners + ComboFix (ew. DSS). Jaka to karta?
Napisano 11 09 2007 - 19:54
Karta Realtek RTL 8139 - uzywam jej od dawna, dopiero teraz takie problemy sie pojawilyDodam ze jestem tuz po formacie, bo poprzednio spalil mi sie dysk (mialem podlaczone 2, w tym jeden ktorego teraz uzywam)hijack [ciach]
Combofix [ciach]
Silentrunnera nie dam loga bo nie wiem jak to tałatajstwo uruchomic :fOk, hijackthis naprawil problem ;dtemat do zamknieciadzieki
//Pokaż logi jak należy.
szulcu
Combofix [ciach]
Silentrunnera nie dam loga bo nie wiem jak to tałatajstwo uruchomic :fOk, hijackthis naprawil problem ;dtemat do zamknieciadzieki
//Pokaż logi jak należy.
szulcu
Użytkownicy przeglądający ten temat: 0
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych