Od jakiegoś czasu borykam się z pewnym problemem, a mianowicie podczas pracy komputera na ekranie pojawiają mi się jakieś paski
 Nie wiem czym może być to spowodowane sparawdziłem juz komp programami anty wirusowymi i spybotem (nic nie nieznaleziono ) ale podejrzewam ze rzecz nie leży w tym bo dalej mam ten sam problem.  Takze to samo zjawisko dzieje sie podczas gry - pojawiaja sie paski i komputer wraca do windowsa po czym wyskakuje jakiś komunikat ( dla mnie to czarna magia) . Myslałem ze to karat grafiki ale gdy pozyczyłem od kumpla na jego karcie dzieje sie to samo . Dla ułatwienia mojego problemu załaczam screny. Za wszelka pomoc bede bardzo wdzieczny.
 Nie wiem czym może być to spowodowane sparawdziłem juz komp programami anty wirusowymi i spybotem (nic nie nieznaleziono ) ale podejrzewam ze rzecz nie leży w tym bo dalej mam ten sam problem.  Takze to samo zjawisko dzieje sie podczas gry - pojawiaja sie paski i komputer wraca do windowsa po czym wyskakuje jakiś komunikat ( dla mnie to czarna magia) . Myslałem ze to karat grafiki ale gdy pozyczyłem od kumpla na jego karcie dzieje sie to samo . Dla ułatwienia mojego problemu załaczam screny. Za wszelka pomoc bede bardzo wdzieczny.  POZDR.