Skocz do zawartości

Kohan

OFFLINE Ostatnio: 22 12 2007 18:08
-----

Moje tematy

GF 8800GTS

21 12 2007 - 23:34

Posiadam Karte GF 8800 GTS 640 mb 384 bit - i wydaje mi sie ze sterowniki od producenta nie wyciagaja z niej na maksa calkowitych jej mozliwosci . Czasami obraz sie zalamuje w trakcie gry Crysis gdy wsiadam do Hammera pokazuje sie dziwna sciana ze skał wiem ze to wina sterownikow bo mialem tak wczesniej z GF5200 w San Andreas nie mialem postaci cywilnych bo sterowniki stare pokazywaly tylko buty i np torebki u kobiety.
Prosze o pomoc ...
Z góry dziekuje i pozdrawiam

Prosze o pomoc ! Sterowniki do Płyty głownej

21 12 2007 - 23:27

Mam problem posiadam plyte glowna GIGABYTE S-Series GA-P35-DS3L i mam problem ze sterownikami do dzwieku.;). Od producenta mam oryginalne sterowniki Realteka HD Audio i mam taką dziwną sytuacje. Na tych sterownikach nie posiadam dzwieku GG wiadomosci i dostepnosci , dzwiekow komunikatow np Error itd w trakcie gry np w CoD 4 mam dobre dialogi i dźwięki poboczne np odbicie kuli ale nie mam dźwięku strzalu z wlasnej broni i nie mam muzyki w trakcie logowania gry i wgrywania itd.Ściagnąlem nowe sterowniki Realteka 1,26 HD Audio i teraz mam podobny problem tylko odwrotnie mam dzwieki gg i te inne w Cod 4 mam strzaly wlasnej broni ale nie mam np krokow swojej postaci i dialogow w trakcie gry . Nie wiem co zrobic ;) prosze o pomoc jakie sterowniki beda najlepsze:( do tej plyty ...
z góry dziekuje i pozdrawiam Dołączona grafika