- Forum komputerowe
- → Przeglądanie profilu: Tematy: Kofisia
Statystyki
- Grupa: Użytkownik
- Całość postów: 28
- Odwiedzin: 4 163
- Tytuł: Początkujący
- Urodziny: Data urodzin nie została podana
-
O mnie
-
Jaki posiadasz system operacyjny?
windows xp
Moje tematy
dobry tv tuner
09 09 2008 - 01:44
witam potrzebny mi dobry tv tuner. taki ktory nie potrzebuej wlaczenia komputera do ogladania televizji i ktory pzow9li na ogladanie filmow na calym monitorze w normalnej rozdzielczosci tak jak an normalnym tv
musi meic pilota. oczywisci ejak najlepszy tuner pod wzgledem cena /jakosc. prosz eo pomoc
wiatraczek na x1650
09 09 2008 - 01:20
witam po raz kolejny. moj wiatraczek na starej karcie ktora chce sprzedac strasznie buczy od czasu do czasu. mysle ze to wina smarowania. slsyzalem ze mozna wiatraczke nasmarowac nawet olejem roslinnym ;p jak to zrobic? zeby nic nie uszkodzic. dzieki z gory
Urządzenie wielofunkcyjne
08 09 2008 - 19:34
witam! ktore urzadzenie wielofunkcyjne wybrac atramentowe czy laserowe . mowimy oczywiscie o kolorowych. i jak sie ma oplacalnosc zakupu kolorowego laserowego? czy eksploatacja jest tania?
zestaw dla audiofila ;]
07 09 2008 - 21:51
witam! moja wada jest moje audiofilstwo ;p potrzebuje wszystkich waszych propozycji glosnikow + karty dzwiekowej. nie podaje ceny bo niekoniecznie gra role. znaczy nie mwoie oczywiscie o sprzecie za 10 000 zl ;p poszukuje perfekcyjnego dzwieku za wmiare rozsadna cene . czekam na propozycje dziekuje;]
Radeon 9550 vs radeon x1650 pro
05 09 2008 - 20:16
tak jak w temacie
- Forum Komputerowe Tweaks.pl
- → Przeglądanie profilu: Tematy: Kofisia
- Polityka prywatności
- Szukaj
- Regulamin Forum ·

Moja zawartość