- Forum komputerowe
- → Przeglądanie profilu: Posty: Klimueres
Statystyki
- Grupa: Użytkownik
- Całość postów: 17
- Odwiedzin: 1 230
- Tytuł: Początkujący
- Urodziny: Kwiecień 1, 1993
-
-
O mnie
-
Jaki posiadasz system operacyjny?
Windows XP
Znajomi
Klimueres nie posiada znajomych
Ostatnio byli
Brak ostatnio odwiedzających do wyświetlenia
Moje posty
W temacie: [AMD Athlon]
21 08 2008 - 03:38
Mam jeszcze jedno pytanko czy DVD9 to jest tak jak normalna płytka czyli że wsadze do nagrywarki DVD sprzed kilku lat i nagra czy do DVD9 są specialne nagrywarki i odtwarzacze ??
20 08 2008 - 14:16
Nie kupuj tej karty. 1024MB nie jest potrzebne dla tej grafiki. 512MB spokojnie wystarczy. Lepiej dołożyć do lepszej albo dołożyć do czegoś innego. Lub mieć kase w kieszeni
512MB spokojnie wystarczy.
Płyta może być zamiast tamtej ? znaczy się czy dobra jest ?
Chciałem kupić tą kartę bo wg mnie lepiej mieć w czymś więcej zapas niż co rok wymieniać komputer, tak to będę nadrabiał na karcie jak już procesor zrobi się starszy
20 08 2008 - 00:51
Ugadałem się z mamą w sprawie kompa, siadłem z tatą i pogadałem i wybraliśmy kilka nowych rzeczy np. karte graficzną Geforce 8800 GT 1024 mb GDDR3 256 bit.
I inną płytę Gigabyte GA-MA78G-DS3H (jak chcecie zobaczyć to wejdzcie na tę stronę co dawałem wcześniej www.bitcomputer.pl )
Celdur thx za pomoc, tobie też Diablo45
19 08 2008 - 19:48
Hmm. Długo nie pograsz bo coraz nowsze gry więcej wymagają. Nawet pokusiłbym się o stwierdzenie, że kupisz bdb komputer teraz, to za rok-dwa i tak musisz zmienić bo będzie za słaby. Jeśli OC nie robisz to AMD będzie dobry.
Zasilacz i buda ok.
A jak zrobie to OC to komputer będzie słabszy czy mocniejszy ?
Next - Znalazłem kartę która ma złącze PCI Express x16 2.0 = Czy ta karta pójdzie na płycie na której są 4 złącza PCI Express x16 (Nie ma nic o tym czy ta płyta ma złącza x16 2.0)
19 08 2008 - 14:43
Jak mogą nie mieć? Każdy procesor, RAM, Grafika mają. Jest tylko kwestia czy umiesz to robić(nie jest to trudne), i kwestia czy dana część jest dobra do OC czy nie.
Właśnie czy umiesz robić - ja akurat nie umiem, a wątpie że jak będą mi składać kompa to zrobią ...
Czyli teraz wystarczy wźiąść kase i po komputer ? Bo z tego co mi pisaliście wszystko jest dobre w kompie więc taką składankę mogłbym kupić ?
zasilacz http://www.bitcomputer.pl/product.php?id=4378
obudowa http://www.bitcomputer.pl/product.php?id=9435
A ile lat na takiej konfiguracji mogłbym pograć bo widze że już są gry ktore potrzebują 3,2 ghz ??Bo chyba jeszcze nie ma procka co ma 4 ghz ?
Albo czy jest lepszy procek np. amd athlon 64 x2 7200+
- Forum Komputerowe Tweaks.pl
- → Przeglądanie profilu: Posty: Klimueres
- Polityka prywatności
- Szukaj
- Regulamin Forum ·

Moja zawartość