Mam IE. Wiem już o co Ci chodzi, ale czy, gdy wyczyszcze całą historię to skasują mi się wszystkie strony jakie wpisywałam w przeglądarke???Problem w tym, że to jest prosto napisane. Tłumacze to tutaj:
Nie napisałaś, moja droga jakiej przeglądarki używasz, więc mam więcej roboty:
Jeśli używasz Internet Explorer (niektórzy na pulpicie maja skrót do przeglądarki, dlatego pisze - tak jak pisze poniżej ;P):
Otwórz Start | Panel sterowania | Opcje internetowe.
Klikaj na zakładke Właściwości i kliknij Wyczyść historię.
Jeśli masz FireFoxa to uruchom go. Kliknij na Narzędzia | Opcje, następnie Prywatność, Historia, Wyczyść historię.
- Forum komputerowe
- → Przeglądanie profilu: Posty: Kim
Statystyki
- Grupa: Użytkownik
- Całość postów: 8
- Odwiedzin: 1 254
- Tytuł: Obserwator
- Urodziny: Data urodzin nie została podana
-
0
Neutralna
Moje posty
W temacie: [ie] Czyszczenie historii przeglądanych stron
04 09 2006 - 09:20
W tym problem, że wy mi tłumaczycie jak wyrzucić ciasteczka, a ja wiem jak to sie robi, ale przecież to nie jest do usuwania stron:/
03 09 2006 - 17:26
Powiem szczerze, że nic z tego nie zrozumiałam:/ Nie ma innnego, łatwiejszego sposobu???
03 09 2006 - 12:25
Własnie, o to mi chodzi. Mógłby mi ktoś powiedzieć jak można usunąć taki adres???
02 09 2006 - 18:18
Chpdzi mi o adresy jakie wspisuje, żeby otworzyć jakąś stronkę, zapisujące się na komputerze, nie wiem jak to dokładniej nazwać
W temacie: [ie] Jak? autouzupełnianie IE
30 08 2006 - 13:12
A mozesz powiedziec jak mam to zrobić?? Poza tym nie chodzi tylko o przeglądarke, w miejscach wspiania loginu też to wszystko się zapisuje.Jaka przeglądarka?
Musisz wyłączyć autouzupełnianie.
- Forum Komputerowe Tweaks.pl
- → Przeglądanie profilu: Posty: Kim
- Polityka prywatności
- Szukaj
- Regulamin Forum ·

Moja zawartość