Witam, kupiłem sobie dzisiaj karte Graficzna Ge Force gt 630 włożyłem do ją do pci express podlaczylem pod nia monitor noi uruchamiam komputer i monitor nie działa ale komputer włącza sie normlanie karta działa bo kręci sie wiatraczek dodam do tego że mam zaintegrowana karte graficzną i jak do niej podlaczam monitor to normalnie działa płyta głowna ASUS P5KPL-AM zasilacz Power simply 400 W intel pentium Dual CPU E2200 prosze o pomoc z góry dziekuje
Karta graficzna problem
Rozpoczęty przez
Bula24
, 05 04 2013 18:22
1 odpowiedź w tym temacie
Napisano 05 04 2013 - 18:22
Napisano 06 04 2013 - 01:35
Prawdopodobnie ta karta nie zadziała na tej płycie. Karta nie posiada wtyczki zasilania to raz a dwa z niektórymi chipsetami są problemy z kompatyblinością.
Nie jesteś pierwszym przypadkiem któremu się to zdarza.
Obawiam się że zajdzie potrzeba wymiany karty na coś bardziej przypominającego kartę graficzną i najlepiej z własną wtyczką zasilania.
Zasilacz pewnie też pójdzie do wymiany bo nie widzę aby to był dobrej jakości zasilacz mogący w stanie zasilić jakąkolwiek kartę.
Nie jesteś pierwszym przypadkiem któremu się to zdarza.
Obawiam się że zajdzie potrzeba wymiany karty na coś bardziej przypominającego kartę graficzną i najlepiej z własną wtyczką zasilania.
Zasilacz pewnie też pójdzie do wymiany bo nie widzę aby to był dobrej jakości zasilacz mogący w stanie zasilić jakąkolwiek kartę.
Użytkownicy przeglądający ten temat: 0
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych