Testy kart w DX 10 były już dużo wcześniej Wink Tylko nie w tym benchmarku. Ale co można powiedzieć: słabo, bardzo słabo... co jest z tym DX 10. I mało fajerwerków, a wydajność leci na pysk. Nawet na mocnych kartach nie można zbyt komfortowo pograć.
Chyba czas czekać na nową generację kart, albo modlić się że coś się poprawi (może jakieś ulepszone stery czy coś).
Ciekawe kiedy pojawi się pierwszy benchmark ukazujący możliwości OpenGL 3.0, DX10 na razie nie daje zadowalających wyników...
Nawet jak będzie nowa generacja kart to będą drogie. Po za tym DX10 juz nie siedzi w jądrze, jak to było do 9.0c.
mnie to caly DX10 nie powala. A jak probowalem uzywac VISTY to mnie krew zalewala. Ja DX10 chodzi jak VISTA to ja dziekuje. Jak by co to VISTY probowalem uzywac na ASUS G2S z 2GB RAMu i 8600 GT. Zal gadac. A screen faktycznie wyglada bidnie. Poczawszy od modelu a skonczywszy na tej wodzie
A grywalonsc w grach spada, miodnosci juz nikt nie podaje. Wystarczy ze dziala magia liczn DX10, a najlepjej jak zaczac pitolic o DX11, i juz mamy sukces ale co tam ze mamy 12 FPS gra musi byc super bo jest na DX10. Zygac mi sie chce, oczywiscie pawia robje w DX10, bo musi byc REAL ??
O to kilka cytatów z różnych wypowiedzi w internecie na temat DX10. No comment...