- Forum komputerowe
- → Przeglądanie profilu: Posty: Kapsik
Statystyki
- Grupa: Użytkownik
- Całość postów: 6
- Odwiedzin: 1 011
- Tytuł: Obserwator
- Urodziny: Data urodzin nie została podana
-
Moje posty
W temacie: Czy Dobra Toshiba
16 01 2007 - 17:45
zdecydowałem sie jednak go kupić... mam nadzieje ze bedzie to dobry wybór tymbardziej ze bazuje na najnowyszm procesorze intela... zagraniczne opinie były rózne na jego temat jedni chwalili procesor i szybkość działania inni natomiast mieli problemy z matryca mam nadzieje ze ja takich nie bede miał... jak troche z nim popracuje zamieszcze tutaj coś na jego temat jak dziaął i czy faktycznie jest wydajny...
W temacie: Czy Dobra Toshiba
15 01 2007 - 17:47
no tak zgadza sie tego mu brakuje ale coś z praktyczniejszych opinii?? czy to ejst faktycznie dobry wybór gdyż w polsce nie jest on popularnym modelem i zastanawiam sie czym jest to spowodowane...
W temacie: Intel czy AMD
04 01 2007 - 21:54
trudno powiedzieć bo jak sie trafi okazja to jestem nawet skłonny dołożyć więcej... ale chodzi mi tutaj o pewien standar 512 ramu jeden ze wspomnianych wyżej procesorow, matowa matryca 15 lub 15.4 karta graficzna hmm trudno powiedzieć wolałbym z osobnym ramem ale z dzielonym też dobrze chodzi...
W temacie: Intel czy AMD
04 01 2007 - 05:48
właśnie mam na myśli wybór pomiedzy AMD trurionem 64 a core duo a jeśli chodzi o sam laptop to mysle o dellu 6400 E1505 a jeśli chodzi o samo zastosowanie to laptop ma być generalnie od wszystkiego nie tylko aby pisać w wordzie ale rownież móc uruchomić na niej program matematyczny grafika pelni dl mnie w laptopie role conajmniej 3-rzędną...
chciałem przy okazji zapytać bo wacham sie jeszcze pomiedzy laptopami Toshiby jednak one są stosunkowo drogie moje pytanie brzmi czy lepiej kupić dobrze rozbudowanego Della czy słabsza Toshibe... z tego co czytałem Toshiba słynie z bardzo dobrze dobranych podzespołów laptopów co w zancznym stopniu wpływa na wydajność natomiast z Dellami bywa różnie...
chciałem przy okazji zapytać bo wacham sie jeszcze pomiedzy laptopami Toshiby jednak one są stosunkowo drogie moje pytanie brzmi czy lepiej kupić dobrze rozbudowanego Della czy słabsza Toshibe... z tego co czytałem Toshiba słynie z bardzo dobrze dobranych podzespołów laptopów co w zancznym stopniu wpływa na wydajność natomiast z Dellami bywa różnie...
- Forum Komputerowe Tweaks.pl
- → Przeglądanie profilu: Posty: Kapsik
- Polityka prywatności
- Szukaj
- Regulamin Forum ·

Moja zawartość