Skocz do zawartości

Kapsik

OFFLINE Ostatnio: 11 07 2007 15:26
-----

Moje posty

W temacie: Czy Dobra Toshiba

16 01 2007 - 17:45

zdecydowałem sie jednak go kupić... mam nadzieje ze bedzie to dobry wybór tymbardziej ze bazuje na najnowyszm procesorze intela... zagraniczne opinie były rózne na jego temat jedni chwalili procesor i szybkość działania inni natomiast mieli problemy z matryca mam nadzieje ze ja takich nie bede miał... jak troche z nim popracuje zamieszcze tutaj coś na jego temat jak dziaął i czy faktycznie jest wydajny...

W temacie: Czy Dobra Toshiba

15 01 2007 - 17:47

no tak zgadza sie tego mu brakuje ale coś z praktyczniejszych opinii?? czy to ejst faktycznie dobry wybór gdyż w polsce nie jest on popularnym modelem i zastanawiam sie czym jest to spowodowane...

W temacie: Intel czy AMD

04 01 2007 - 21:54

trudno powiedzieć bo jak sie trafi okazja to jestem nawet skłonny dołożyć więcej... ale chodzi mi tutaj o pewien standar 512 ramu jeden ze wspomnianych wyżej procesorow, matowa matryca 15 lub 15.4 karta graficzna hmm trudno powiedzieć wolałbym z osobnym ramem ale z dzielonym też dobrze chodzi...

W temacie: Intel czy AMD

04 01 2007 - 05:48

właśnie mam na myśli wybór pomiedzy AMD trurionem 64 a core duo a jeśli chodzi o sam laptop to mysle o dellu 6400 E1505 a jeśli chodzi o samo zastosowanie to laptop ma być generalnie od wszystkiego nie tylko aby pisać w wordzie ale rownież móc uruchomić na niej program matematyczny grafika pelni dl mnie w laptopie role conajmniej 3-rzędną...

chciałem przy okazji zapytać bo wacham sie jeszcze pomiedzy laptopami Toshiby jednak one są stosunkowo drogie moje pytanie brzmi czy lepiej kupić dobrze rozbudowanego Della czy słabsza Toshibe... z tego co czytałem Toshiba słynie z bardzo dobrze dobranych podzespołów laptopów co w zancznym stopniu wpływa na wydajność natomiast z Dellami bywa różnie...