Witam serdecznie. Mam pilny problem do rozwiązania .Otóż od 3 dni działam według poradników wyczytamnych w internecie, a le nic to nie pomaga,a problem jest dosć duży.
Mieszkam w niemczech i nie mam dostepu do płyty z Windowsem ,tak wiec od razu mówię , że jest to niemozliwe by zrobić formata.
Nie da sie tez przywrócic systemu wyskakuje błąd:
"PRZYWRACANIE SYSTEMU NIE MOŻE CHRONIĆ TEGO KOMPUTERA. URUCJHOM PONOWNIE KOMPUTER,A NASTEPNIE PONOWNIE URUCHOM PRZYWRACANIE SYSTEMU" ... naciskam OK i wykonuje zadanie i nie działa.
Nastepny problem nie da sie dodać nowej sieci poprostu pole "Połączenia sieciowe " jest puste a gdy chce skonfigurowac bądź też dodać nowe połaczenie to komputer nie reaguje woógole.
Niedziała równiez Zapora systemu windows gdy chce zmienić ustawienia Zapory systemu WIndows wyświetla się komunikat:
' Nie mozna wyśweitlić ustawień Zapory systemu windows ponieważ skojarzona usługa nie jest uruchumiona. Czy chcesz uruchomić usługę Zapora systemu windows/Udostepnianie p[ołaczenie internetowego ? nastpenie naciskam TAK i wyświetla się błąd:
"System windows nie może uruchomić usługi Zapora systemu windows /Udostepnianie połaczenia internetowego.
Nie działa również Pomoc i obsługa techniczna i wyskkuje:
"System windows nie może otworzyć pomocy i obsługi technicznej, ponieważ usługa systemu nie jest uruchomiona, aby rozw. ten problem uruchom ousłuche o nazwie pomoc i usługa techniczna...
gdy wykonuje te polecenie wyskakuje mi błąd 1053.
Pozdrawiam

Moja zawartość
Nie podano