- Forum komputerowe
- → Przeglądanie profilu: Posty: KIT
Statystyki
- Grupa: Użytkownik
- Całość postów: 4
- Odwiedzin: 772
- Tytuł: Nowy
- Urodziny: Data urodzin nie została podana
-
O mnie
-
GG
3196566
0
Neutralna
Moje posty
W temacie: Internet radiowy a podział na 2 PC
02 07 2007 - 17:53
Wydaje mi się, że niezbyt wyraźnie wyjaśniłem problem, bądź moje myslenie jest błędne, otóż postanowiłem zaobrazowac problem graficznie
Oto i on:
02 07 2007 - 13:14
Zamiast tej opcji co podalem wyzej mozesz kupic Access Point i Switch i w ten sposob podzielic
Po co kupować AP i Switch, jak AP ma już w sobie przeważnie wbudowany 4 portowy switch.
Jest jeszcze jeden problem. Mój usługodawca używa jakiegoś urządzenia, które z jednej strony jest podpiete do anteny z drugiej strony leci skrętką do mojego PC. Zadanie tego urządzenia jest przetwarzanie sygnału radiowego na analogowe. Czy mój APek będzie kolidował z tym urzadzeniem co zamontował mi admin sieci na dachu w puszce(nie mam dostępu do tego urządzenia, tym bardziej nie mogę mu reseta zapodać
01 07 2007 - 14:28
A co takiego ma ten router, co będzie mi potrzebne do zbudowania tej małej sieci ? O co chodzi z Tym alternatywnym softem, czy to jest jakiś mod do obecnego softu jaki znajduje się w routerze, jeżeli tak, to w jaki sposób go wgrać do Routera1. Tak np Linksysem WRT54G z alternatywnym softem
2. MAC mozna skopiowac z karty na router
Jakie funkcje musi posiadać Router, aby stworzenie takiej sieci było możliwe??
- Forum Komputerowe Tweaks.pl
- → Przeglądanie profilu: Posty: KIT
- Polityka prywatności
- Szukaj
- Regulamin Forum ·

Moja zawartość