Skocz do zawartości

JustysiaUK

OFFLINE Ostatnio: 22 03 2008 01:33
-----

Moje posty

W temacie: Problem z odtwarzaniem plików audio

18 03 2008 - 12:57

Mam zainstalowany Service Pack 2,ale niestety mi nie pomógł.Co do managera urządzeń-jak w to wchodzę to tam nic nie ma o karcie dźwiękowej,są tylko kontrolery dźwięku,wideo i gier,które wg mojego komputera działają poprawnie.
Nie wiem więc co dalej robić :P

W temacie: Problem z odtwarzaniem plików audio

18 03 2008 - 02:01

"Nieprawidłowy sterownik DirectSound.Zainstaluj odpowiednie sterowniki lub wybierz inne urządzenie w konfiguracji.Kod błędu 88780078"
Taki komunikat wyskakuje mi kiedy chcę uruchomić Winamp
"Program Windows Media Player nie może odtworzyć pliku, ponieważ wystąpił problem z urządzeniem dźwiękowym. Urządzenie dźwiękowe może nie być zainstalowane na komputerze, może być używane przez inny program lub może nie działać prawidłowo."
Taki komunikat wyskakuje gdy chcę odtworzyć piosenkę w Windows Media Player
No i co mam zrobić???Instaluję Realtek,nic nie działa,instaluję NVidia,to samo,wciąż to samo z innymi sterownikami.Nie wiem czy to Ci wystarczy bo ja w zasadzie sama nie wiem co się dzieje :P Zadaj może bardziej naprowadzające pytanie,to będę w stanie odpowiedzieć(do mnie jak do dziecka trzeba bo ja naprawdę w większości nie kumam nic jeśli chodzi o technikę :P

Aha,z tego co mi powiedział jeden kumpel to karty samej nie da się usunąć bo ona jest w środku komputera(czy jakoś tak,nie pamiętam dokładnie)