Witam. Mam pewien problem. Więc instalowałem ostatnio koledze Windowsa XP tyle, że w wersji mini. Jest to "okrojona" wersja Windowsa więc nie ma w niej języka rosyjskiego. Czy jest jakas instalka oddzielna żeby ten jezyk zainstalowac? Z góry dziękuję. Pozdrawiam. Dodam, że z płytki Windowsa nie mam wyboru instalacji tego języka.
Język rosyjski w Windows XP
Rozpoczęty przez
Wojtu
, 06 01 2009 10:53
4 odpowiedzi w tym temacie
Napisano 06 01 2009 - 10:53
Napisano 06 01 2009 - 12:22
Patrzyłeś tam może w ustawieniach naciskałaś dodaj? i wtedy masz języki?
Napisano 06 01 2009 - 13:53
patrzyłem nie ma innych języków jest tylko polski... a moze daloby rade wyciagnac ten jezyk z folderu windowsa z innego kompa...?
Napisano 06 01 2009 - 15:28
Pierwsze nie ma mini; albo kopia z oryginału dostosowująca system do własnych wymagań wykonane przy pomocy programu nLite, a więc musisz mieć oryginał.
W innym przypadku wątpię by ci ktoś udostępnił płytę oryginalną a pirata to nie ma mowy by ci ktoś udostępnił i nie chodzi tu że to pirat i nie legalne ale chodzi o klucz im więcej ludzi go ma tym szybciej cie złapią
.
W innym przypadku wątpię by ci ktoś udostępnił płytę oryginalną a pirata to nie ma mowy by ci ktoś udostępnił i nie chodzi tu że to pirat i nie legalne ale chodzi o klucz im więcej ludzi go ma tym szybciej cie złapią
Napisano 09 01 2009 - 14:36
Jeżeli w opcji wyboru języków jak klikasz "Dodaj" nie pojawia się nic więcej, to raczej sprawa jest zakopana, bo Windows korzysta z wbudowanej bazy języków (np. instalacja hebrajskiego). Co ciekawe po instalacji SP3 znika opcja wyboru języka rosyjskiego - przynajmniej takie informacje znalazłem na innych forach.
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych