Skocz do zawartości

Zdjęcie

Język rosyjski w Windows XP

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
4 odpowiedzi w tym temacie

#1 Wojtu

Wojtu

Obserwator

• 7 postów

Napisano 06 01 2009 - 10:53

Witam. Mam pewien problem. Więc instalowałem ostatnio koledze Windowsa XP tyle, że w wersji mini. Jest to "okrojona" wersja Windowsa więc nie ma w niej języka rosyjskiego. Czy jest jakas instalka oddzielna żeby ten jezyk zainstalowac? Z góry dziękuję. Pozdrawiam. Dodam, że z płytki Windowsa nie mam wyboru instalacji tego języka.

• 0

#2 Macsch15

Macsch15

Profesjonalista

• 3 705 postów

Napisano 06 01 2009 - 12:22

Patrzyłeś tam może w ustawieniach naciskałaś dodaj? i wtedy masz języki?

• 0

#3 Wojtu

Wojtu

Obserwator

• 7 postów

Napisano 06 01 2009 - 13:53

patrzyłem nie ma innych języków jest tylko polski... a moze daloby rade wyciagnac ten jezyk z folderu windowsa z innego kompa...?
  • 0

#4 brutus3

brutus3

Profesjonalista

• 2 406 postów

Napisano 06 01 2009 - 15:28

Pierwsze nie ma mini; albo kopia z oryginału dostosowująca system do własnych wymagań wykonane przy pomocy programu nLite, a więc musisz mieć oryginał.
W innym przypadku wątpię by ci ktoś udostępnił płytę oryginalną a pirata to nie ma mowy by ci ktoś udostępnił i nie chodzi tu że to pirat i nie legalne ale chodzi o klucz im więcej ludzi go ma tym szybciej cie złapią ^_^ .
  • 0

#5 makensis

makensis

Naczelny

• 5 036 postów

Napisano 09 01 2009 - 14:36

Jeżeli w opcji wyboru języków jak klikasz "Dodaj" nie pojawia się nic więcej, to raczej sprawa jest zakopana, bo Windows korzysta z wbudowanej bazy języków (np. instalacja hebrajskiego). Co ciekawe po instalacji SP3 znika opcja wyboru języka rosyjskiego - przynajmniej takie informacje znalazłem na innych forach.

• 0

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych