witam! mam problem. otoz, gdy wlanczam internet(wtedy i tylko wtedy) po jakichs 5=10 minutach wyskakuje mi blad ,,wystapil blad z aplikacja generic host process for win32 services i zostanie ona zamknieta) no i pada mi internet, zebydzialall musze zresetowac kompa. wiem ze problem tego bledu juz byl poruszany na tym forum lecz z tego co wyczytalem tam ten blad wystepowal od razu przy starcie systemu, a u mnie tylko gdy internet jest wlaczaony. aha mam windows xp pro i neostrade 512
Witam! otoz mam problem z moim komputerem. ostatnio wylaczylem zapore internetowąSmile no i po chwili zlapalem trojana do pliku systemowego. glupi ja, kazalem go dac do kwarantanny. potem blyo coraz gorzej. zapora nie chciala sie z powrotem uruchomic, mialem problemy z internetem. przeinstalowalem win xp professional bez formatowania komputera, noi podczas reinstalacji instalator zmienil system plikow z fat32 na ntfs(nie znam sie ale chyba tak). problemy mam wciaz, komputer chodzi strasznie wolno, internet prawie wcale. chcialem go sformatowac, ale nie moge, bo system plikow to nie fat32. nie wiem co dalej, jak sformatowac ten komputer prosze o pomoc!